back to top

GRAĐANI OSTAVLJAJU CVIJEĆE I PALE SVIJEĆE ISPRED KAFIĆA UBIJENE AMRE KAHRIMANOVIĆ

GRAĐANI OSTAVLJAJU CVIJEĆE I PALE SVIJEĆE ISPRED KAFIĆA UBIJENE AMRE KAHRIMANOVIĆ

Građani su i dalje u šoku nakon ubistva koje se sinoć desilo u Tuzli, a kada je nakon više hitaca iz pištolja ubijena Amra Kahrimanović.

Inače, Tužilaštvo Tuzlanskog kantona oglasilo se jutros povodom ubistva koje se dogodilo sinoć u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli te kazalo da se utvrđuju okolnosti koje su dovele do ubistva žene.

Kako je rečeno, sinoć oko 21:00 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je pedesetdvogodišnja A.K iz Tuzle. Osumnjičeni, E.Ć, koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, je lišen slobode”- potvrdili su iz Tužilaštva, javlja N1.

Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tijela ubijene žene.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene.

Tužilaštvo će danas dati izjavu za medije sa više detalja o događaju od sinoć.

(N1)

The post GRAĐANI OSTAVLJAJU CVIJEĆE I PALE SVIJEĆE ISPRED KAFIĆA UBIJENE AMRE KAHRIMANOVIĆ first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima