back to top

Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Bivša prva dama Amerike danas se rijetko pojavljuje u javnosti, zato ne čudi količina pažnje koju je ove subote osigurala kao pratnja suprugu na prikupljanju sredstava za njegovu novu predsjedničku kampanju.

Sredinom marta, Melania Trump najavila je veliki povratak javnom životu dolaskom na glasačko mjesto na Floridi, odjevena u jedan od najzanimljivijih modela košulja- haljine.

Njen istančan ukus za modu ponovno je došao do izražaja, kada se suprugu Donaldu Trumpu ove subote pridružila na prikupljanju sredstava za njegovu novu predsjedničku kampanju.

Na donatorsku večeru, održanu u domu milijardera Johna Paulsona u Palm Beachu, 53- godišnja Slovenka stigla je u efektnom kombinezonu ukrašenom psihodeličnim, cvjetnim printom u maniri 70-ih.

Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Dominantne lila boje u gornjem dijelu, duh ludih 70-ih istaknut je i krojem kombinezona u znaku širokih nogavica na kojima je, uz rukave i dugi pojas, istaknut efektni print.

Ova upečatljiva kreacija svoju premijeru imala je u ready-to-wear kolekciji modne kuće Valentino za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine, a danas je u potpunosti rasprodana u poznatim modnim trgovinama.

Cvjetni print istaknut na odjevnim komadima s razlogom je najomiljeniji u proljetnim mjesecima, a bivša prva dama Amerike ove sezone mu je posebno naklonjena.

Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Iako posljednjih mjeseci vodi miran porodični život, daleko od očiju javnosti slavna Slovenka, prema navodima bliskog izvora za američki Page Six, ove godine planira ‘pojačati’ svoje javne nastupe, kao podrška suprugu u kandidaturi za nove predsjedničke izbore.

The post Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim appeared first on Azra Magazin.

azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima