back to top

Honor Magic6 Pro pobjeđuje Huawei Mate 60 Pro u brzini satelitske komunikacije

Samsung sutra dijeli pozivnice za 17.01.2024. – dolazi Galaxy S24 serija!

Honor Magic6 Pro, najnoviji adut u svijetu pametnih telefona, obećava revoluciju u mobilnoj tehnologiji, posebno kada je riječ o satelitskoj komunikaciji.

Ukoliko želite vidjeti navedenu usporedbu, kliknite na link!

Honor Magic6 Pro pobjeđuje Huawei Mate 60 Pro u brzini satelitske komunikacije

Ovaj inovativni uređaj, čiji se službeni izlazak očekuje uskoro, već privlači pažnju javnosti zbog svojih zapanjujućih specifikacija, a cura informacija s Weiba sugerira da bi Honor mogao premašiti Huaweijevu ponudu u ovoj ključnoj domeni.

HuaweiMate60Pro#

Svijet pametnih telefona stalno evoluira, ali Honor Magic6 Pro najavljuje korak dalje s uvođenjem satelitske komunikacije kao centralnog elementa njegovih mogućnosti.

Honor Magic6 Pro: Procurila prva fotografija

Leaker NeochaEDGE, poznat po otkrivanju informacija prije službenog lansiranja, tvrdi da je već imao priliku testirati ovu revolucionarnu funkciju na Magic6 Pro prije njegovog službenog predstavljanja.


tekst1sl6 3

U usporedbi s Huaweijevim Mate 60 Pro, Honorov uređaj pokazao se superiornim u brzini pronalaženja i povezivanja s kompatibilnim satelitima.

Honor Magic6 Pro pobjeđuje Huawei Mate 60 Pro u brzini satelitske komunikacije

Huawei Mate 60 Pro: Pionir 5G tehnologije

Prema procurenom videu, Magic6 Pro je nadmašio Mate 60 Pro u ovom ključnom aspektu, pružajući bržu i učinkovitiju vezu. Iako je Mate 60 Pro bio prvi koji je uspostavio poziv putem satelitske veze, Magic6 Pro je demonstrirao impresivnu agilnost u pronalaženju i povezivanju s satelitima.


12

Ova informacija sugerira da će Honor Magic6 Pro biti izvrstan izbor za korisnike koji traže pouzdanu i brzu satelitsku komunikaciju na svom pametnom telefonu.

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

No, satelitska komunikacija nije jedina inovacija koju Honor Magic6 Pro donosi na tržište. Procureni post na Weibu također otkriva nekoliko zanimljivih detalja o dizajnu ovog pametnog telefona.


1 34

Prema informacijama, Magic6 Pro će imati zaslon s izrezom u obliku tablete koji će kućiti niz selfie kamera. Ovaj pristup razlikuje se od Huaweijevog Mate 60 Pro, koji koristi triple punch-hole dizajn.

Huawei Watch GT 4 i Watch Ultimate dobili nadogradnju

Ova estetska raznolikost svjedoči o inovativnom pristupu Honor brenda u pružanju korisnicima ne samo visokih performansi, već i atraktivnog i modernog dizajna.


cc

Sve ove informacije ukazuju na to da će Honor Magic6 Pro biti ozbiljan konkurent na tržištu pametnih telefona, posebno u segmentu satelitske komunikacije.

Samsung Galaxy S24+ “slučajno” osvanuo na Walmartovoj stranici

Huawei i Honor, nekada bliski partneri pod istim OEM-om, sada postaju izravni konkurenti u ovoj tehnološki naprednoj domeni. Magic6 serija, prema najavama, će se izravno suprotstaviti Mate 60 seriji, a Honor je već zauzeo prednost u nekim ključnim aspektima.


nasllovna112

Ovaj korak Honor brenda predstavlja ne samo tehnološki napredak već i strategijski iskorak u izazivanju vodećih igrača na tržištu pametnih telefona.

Microsoft Copilot dostupan na Android i iOS platformama

Kroz kombinaciju brze satelitske komunikacije i inovativnog dizajna, Honor Magic6 Pro obećava donijeti korisnicima jedinstveno iskustvo koje prevazilazi dosadašnje granice mobilne tehnologije. Ostaje nam samo čekati službenu premijeru ovog impresivnog uređaja kako bismo doživjeli sve njegove mogućnosti u punom sjaju.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima