Hrvatica zadigla suknju usred Vatikana

Hrvatska akademska slikarica i magistrica slikarstva Denis Grgić trenutno uživa u Rimu odakle svakodnevno na svom Instagramu dijeli fotografije, a jedna je posebno privukla pozornost.

Nije propustila priliku posjetiti ni Vatikan, a tamo je priredila pravi show nasred ulice.

Denise se po Vatikanu provozala na skuteru, a odjenula je ultrakratku haljinicu koju je u jednom trenutku podignula i pokazala golu stražnjicu ne mareći za prolaznike koji su svjedočili toj neobičnoj sceni.

Hrvatica zadigla suknju usred Vatikana

“Slika od milijun dolara!”, “Je li ti hladno?”, “Joj!”, “Haha, totalni top!”, “Znaš ti što je prava hrvatska ljepotica”, neki su od komentara koje je dobila ispod fotografija.

Hrvatica zadigla suknju usred Vatikana Hrvatica zadigla suknju usred Vatikana

Svoje provokativne fotografije Denis često objavljuje na Instagramu, a prati je više od 90.000 ljudi.

Zbog sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je nadimak hrvatska Megan Fox, a svojedobno nam je otkrila što misli o usporedbi s američkom glumicom.

“Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati ​​se ni s kim, a usporedba s Megan došla je iz toga što ljudi ponekad vide sličnost pa mi to spomenu i tako mi je postalo zanimljivo da ličimo na neke ljude, a nikako na njih. . Megan Fox je uspješna žena i s tog aspekta to bi mi mogao biti kompliment, ali mislim da smo obje jedinstvene na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi naša vlastita osobnost”, rekao je Denis. , kako prenosi B92.

 

(24sata.info)

24sata.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima