back to top

HTIO MU JE OTETI BOMBU, ALI JE U TOM TRENUTKU IZVAĐEN OSIGURAČ: DETALJI NAPADA U TESLIĆU

HTIO MU JE OTETI BOMBU, ALI JE U TOM TRENUTKU IZVAĐEN OSIGURAČ: DETALJI NAPADA U TESLIĆU

Nakon svađe su se razišli, a J.S. je došao kući, međutim, došao je M.J. koji je izvadio ručnu bombu.

  • Kada je vidio da M.J. ima bombu, J.S. se fizički sukobio sa njim u namjeri da mu otme, ali je u tom komešanju izvađen osigurač pa su mladići uspjeli odbacili bombu 10-15 metara dalje i tako je eksplodirala – rekao je izvor Nezavisnih.

U eksploziji je J.S. zadobio manje povrede i odmah je pušten na kućno liječenje dok je osumnjičeni M.S. zadržan u dobojskoj bolnici, ali kako saznajemo nije životno ugrožen. z Policijske uprave Doboj je saopšeno da policijski službenici rade na dokumentovanju krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materije.

Kako su naveli, drže pod nadzorom povrijeđenu osobu M.J. iz Teslića za koju postoji osnov sumnje da je izvršila navedena krivična djela a koja se nalazi u bolnčkoj ustanovi.

  • Policijskoj stanici Teslić sinoć oko 22.15 prijavljeno je da je osoba M.J. aktivirala ručnu bombu ispred porodične kuće oštećenog na području opštine Teslić. Tom prilikom je ova osoba i osoba J.S. sa područja opštine Teslić zadobila tjelesne povrede – navode iz policije.

U toku je rad po navedenom pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policija je noćas obavila uviđaj kojem je prisutvovao i tužilac.

(N. novine)

The post HTIO MU JE OTETI BOMBU, ALI JE U TOM TRENUTKU IZVAĐEN OSIGURAČ: DETALJI NAPADA U TESLIĆU first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima