back to top

HUAWEI FreeClip bežične slušalice za svaku priliku

Tržište audio opreme najveće inovacije donosi u unutarnjim zvučnim sistemima, dok se po pitanju dizajna pomaci događaju daleko sporije. Za mnoge korisnike slušalice koje se stavljaju unutar uha nisu najdraža opcija, ali su svejedno postale dominantan proizvod sektora bežičnih audio gadgeta.

Najnovije generacije slušalica polagano predstavljaju open-ear, otvoreni dizajn koji donosi još veću raznolikost na ovo konzervativno tržište. 

Dok su bežične slušalice koje se umeću u uši prikladne za audiofile, njihov dizajn inherentno ih čini podložnima klizanju i ispadanju s ušiju te mogu uzrokovati fizičku nelagodu ako se nose dulje vrijeme.

some freeclip model square 6

Slušalice otvorenog dizajna nastoje otkloniti ove nedostatke, ali ipak –  većina predstavljenih proizvoda nije bila uspješna u tome. No, situacija se pozitivno promijenila nedavnim lansiranjem HUAWEI FreeClipa modela.

– Advertisement –

S patentiranom C- bridge Design inovacijom, ove open-ear slušalice prkose pravilima, podjednako podržavajući udobnost nošenja, ali i stilsko kombiniranje u raznim prilikama.  

Stvorene za fitness – krećite se, skačite, trčite i znojite se bez straha! 

Najzastupljenija demografija kupaca open-ear slušalica obično su sportski entuzijasti koji žele sigurne i udobne slušalice, otporne na znoj i neprimjetne tijekom vježbanja.

some freeclip model square 7some freeclip model square 7

To je jedan od glavnih razloga zašto se većina slušalica otvorenog dizajna prodaje uglavnom sportskim amaterima i profesionalcima. Ipak, većina postojećih i lansiranih modela nije ispunila očekivanja korisnika.

Na primjer, slušalice s trakom oko vrata ili kukicom za uši dobile su neke negativne recenzije vezane uz neudobnost gumenih kukica i traka koje se posljedično zapetljaju u kosu i odjeću tijekom vježbanja. 

Kako bi optimizirao HUAWEI FreeClip za prosječnog fitness fanatika, Huawei je uložio tri godine u razvoj C-bridge Design inovacije koji usvaja patentirani i inovativni mehanizam za nošenje.

HUAWEI FreeClip ergonomski pristaju različitim tipovima ušiju, a opet pružaju iznimnu sigurnost i udobnost za koju je zaslužna Ni-Ti memorijska žičana jezgra – lagana konstrukcija od samo 5,6 grama težine po slušalici i s optimiziranim kutom nagiba od 11 stupnjeva.

some freeclip product square 5some freeclip product square 5

C-bridge Design koristi oblikovanje kućišta usmjereno na realne ljudske potrebe, formatirano na bazi od preko 10 000 globalno dostupnih podataka o fizionomiji ljudskog uha. 

Sve navedeno omogućuje slušalicama da ostanu fiksirane na ušima korisnika čak i kad se znoje prilikom aktivnosti visokog intenziteta, tako da korisnici mogu skakati, trčati i kretati se bez straha da će im slušalice skliznuti usred vježbanja.

U isto vrijeme, struktura otvorenog dizajna donosi bolju prozračnost zvuka i omogućuje korisnicima da ostanu povezani okolicom u kojoj se nalaze što je važan čimbenik za one koji se bave sportovima na otvorenom poput cestovnog biciklizma i maratona. 

Ove slušalice su certificirane s IP54 ocjenom otpornosti na vodu i znoj, dajući korisnicima sigurnost da bezbrižno ostvaruju svoje fitness ciljeve bez straha da će oštetiti svoje slušalice.

 

Bilo da se radi o vježbi visokog intenziteta ili laganom jutarnjem trčanju po parku, HUAWEI FreeClip prikladne su za različite načine vježbanja i fitness spreme. 

Uredski as
some freeclip model square 3
istent uz kojeg osiguravate fokus, ali i otvorenu suradnju s okolicom
 

S manje pregrada i većim open space prostorima za suradnju u suvremenim uredima, slušalice koje se insertiraju u uho često izoliraju korisnike koji trebaju blisko surađivati s kolegama u stvarnom vremenu.

HUAWEI FreeClip audio koncept s open-ear dizajnom omogućuje korisnicima da ostanu usredotočeni na svoj posao i slušaju glazbu, a da istovremeno ostanu prisutni u svojem okruženju. To olakšava spontanu suradnju i interakciju s kolegama te pridaje pristupačnosti. 

HUAWEI FreeClip su možda malene, ali su se pokazale kao moćan uređaj koji sadrži svu tehnologiju potrebnu da vam olakšaju dan.

Vidi još i…


2 48


some freeclip model square 2

S ukupno 36 sati trajanja baterije kada se pune kućištem, visokokvalitetnim učinkom poništavanja buke u pozivu i sprječavanju transfera buke vjetra, ove slušalice možete koristiti za cjelodnevne sastanke kao i nakon sastanaka bez straha od zabrinutosti oko pražnjenja baterije. 

C-bridge Design približava zvuk ušnim kanalima kako bi se optimizirao način na koji on putuje, rješavajući uobičajene bolne točke mnogih drugih open-ear slušalica koje često imaju izlaz zvuka predaleko od uha.

Zajedno sa sustavom obrnutih zvučnih valova, struktura C-bridge Designa i tehnologija slušalica rade zajedno kako bi osigurali da zvuk ostane unutar uha korisnika i na neposrednoj periferiji, smanjujući curenje.


freeclip carousel product kv 1x1

Ovo je posebno važno za zaštitu osobne privatnosti, posebno kada se obavljaju poslovni ili osobni pozivi u uredskom dizalu ili unutar uredskog okruženja punog kolega.  

HUAWEI FreeClip su prve Huawei slušalice koje uključuju tehnologiju Smart Wear Detection, koja donosi puno pogodnosti u svakodnevnom životu.  Korisnici se ne moraju brinuti oko pravilnog nošenja svojih slušalica i mogu koristiti obje slušalice na oba uha.

S trajanjem baterije od 8 sati po svakoj slušalici, ukupna rezerva energije je dodatno poboljšana s Smart Wear Detection, što produžuje vrijeme korištenja. 

Fashion Forward i stilizirane za svaku prigodu i outfit 

HUAWEI FreeClip najnoviji je proizvod koji se naslanja na tvrtkinu razvojnu strategiju nazvanu Fashion Forward, koja donosi novu inicijativu da se nosive tehnologije transformiraju u upečatljive modne dodatke.

Od lansiranja ovog strateškog manifesta, lansiran je niz jedinstvenih i elegantnih proizvoda poput lokalno predstavljenih pametnih satova HUAWEI WATCH GT 4, impresivnih pametnih naočala HUAWEI Eyewear 2 kao i inovativnih HUAWEI FreeClip slušalica, sve uz dodatak inovativnih i kompleksnih tehnologija. 

Korisnici mogu s ponosom nositi svoje HUAWEI FreeClip slušalice bilo gdje i ostati moderni i stilski inovativni. Dizajn koji podsjeća na futurističke naušnice čini HUAWEI FreeClip fashion dodatkom koji nadopunjuje bilo koju odjevnu kombinaciju, dok istovremeno služi raznim praktičnim potrebama. Bez obzira nose li se na planinarenje ili na uobičajeni dan u uredu, svaki korisnik može doživjeti čistoću i kvalitetu zvuka, dok se sloboda kretanja i rada ne kompromitira. 

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima