back to top

Huawei P70 serija će biti predstavljena 02.04.2024. godine.

Nakon nekoliko odlaganja, konačno je poznat datum kada će Huawei predstaviti svoju flagship seriju “P70”. Prema procurjeloj snimci zaslona, predstavljanje serije P70 zakazano je za 02.04.2024. Ova vijest je izazvala veliku pažnju među ljubiteljima tehnologije i entuzijastima mobilnih uređaja.

Huawei ponovno u problemima – SMIC kršio izvozna pravila

Slika koja je procurela pojavila se na popularnoj kineskoj društvenoj mreži Weibo, nakon čega su se brzo proširila i druga curenja, otkrivajući ključne specifikacije cijele serije. Međutim, važno je napomenuti da dok ne stignu službene potvrde, treba pristupiti ovim informacijama s dozom opreza.


Huawei P70 serija će biti predstavljena 02.04.2024. godine.

Prema tvrdnjama jednog korisnika, očekuje se da će seriija P70 obuhvatiti najmanje četiri varijante – Huawei P70, P70 Pro, P70 Pro+ i P70 Art. Svaka od ovih varijanti može ponuditi različite karakteristike prilagođene različitim potrebama korisnika.

Huawei predstavio Nova 12 modele globalnom tržištu

Međutim, važno je istaći da autentičnost ovih specifikacija i slika ne može biti potvrđena dok se ne dobije službena potvrda od kompanije. Često se dešava da curenja informacija budu nepouzdana ili da dolaze iz neslužbenih izvora, stoga je važno sačekati na potvrđene podatke.


2 37

Jedna od glavnih specifikacija koja se spominje u vezi sa serijom P70 je Kirin 9000S čipset, izgrađen na 7 nm procesnoj tehnologiji kompanije SMIC. Međutim, važno je istaknuti da je Kirin 9000S pod istragom zbog potencijalnog kršenja izvoznih pravila Sjedinjenih Država, što može utjecati na dostupnost uređaja s ovim čipsetom na tržištu izvan Kine.


Huawei P70 serija će biti predstavljena 02.04.2024. godine.

Huawei P70 donosi 1″ senzor kamere


ff67

Korisnici širom svijeta nestrpljivo čekaju više informacija o seriji P70 i nadaju se da će Huawei uskoro otkriti službene detalje o svojim najnovijim uređajima. U međuvremenu, spekulacije će vjerovatno nastaviti rasti sve dok se ne otkriju službene informacije.

Huawei odgodio predstavljanje P70 linije za travanj

U svijetu mobilnih uređaja, konkurencija je veoma jaka, a svaki novi proizvod nosi sa sobom očekivanja i nade korisnika u inovacije i poboljšanja.

ITPortal.ba )

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima