back to top

Huawei Pure 70 serija najavljena

Danas nas je Huawei sve iznenadio predstavljajući seriju telefona Pure 70. Ovaj potez označava kraj ere P serije, umjesto P70 modela, sada imamo Pure 70.

Huawei P70 – stražnja strana i futuristički modul kamere

Huawei je započeo teaser kampanju za P70 seriju naglašavajući dva ključna elementa – trokutasti otok kamere koji smo već vidjeli u brojnim curenjima informacija tijekom proteklih mjeseci te novo ime, Pure.

– Advertisement –

Izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, podijelio je da će vodeća serija pametnih telefona sada biti nazvana Pure, naglašavajući stil, vrhunsku tehnologiju i modu.

Stigle su Huawei FreeClip slušalice 

Ovo novo ime proizlazi iz ideje čistoće koja će biti ključna tema. Ključni aspekti ovog pristupa mogu se vidjeti i u teaser videu koji je lansiran. Video ističe pet ključnih stupova nove serije Pure 70 – strast, čistoću, stil, kreativnost i klasiku, dok se posebno fokusira na trokutasti otok kamere, sugerirajući da će ovo biti jedan od najvažnijih dizajnerskih elemenata.

Iako još uvijek nemamo fotografije telefona iz Pure 70 serije, možemo očekivati više detalja u narednim teaserima. Ovaj tajnovit pristup samo pojačava uzbuđenje i radoznalost među potrošačima. Spekulacije o specifikacijama i mogućnostima ovih uređaja sigurno će se intenzivirati s daljnjim otkrivanjem informacija.

Ovo je Huawei Watch 4 Pro Space Exploration

S ovom najavom, Huawei jasno pokazuje svoju spremnost za inovacijom i evolucijom. Umjesto da se oslanjaju na postojeće formate i nazive, odlučili su krenuti u novom smjeru, ističući svoj fokus na čistoću, stil i tehnološku izvrsnost. Ovo je hrabar potez koji će sigurno privući pažnju kako postojećih korisnika, tako i potencijalnih novih kupaca.


2 16

Ključni elementi koje je Huawei istaknuo u teaser kampanji ukazuju na to da će Pure 70 serija biti nešto više od obične nadogradnje na prethodne modele.

Vidi još i…

tekst3ls1tekst3ls1

Huawei sutra predstavlja P70 seriju

Fokus na strasti, čistoći, stilu, kreativnosti i klasičnom dizajnu sugerira da će ovi telefoni biti namijenjeni onima koji traže nešto posebno, ne samo u smislu funkcionalnosti, već i estetike.


1 16
Stražnja strana Huawei P70 modela !

Očekivanja su visoka, ali s obzirom na dosadašnje inovacije i kvalitetu proizvoda koje je Huawei isporučio na tržište, postoji optimizam da će Pure 70 serija opravdati svoje obećanje.

Huawei je otkazao predstavljanje P70 modela ali evo značajki

S nestrpljenjem iščekujemo daljnje informacije i službenu objavu ovih telefona, nadajući se da će donijeti novo iskustvo korisnicima i postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima