back to top

HUAWEI WATCH GT 4 prodan u 2.5 milijuna komada

Krajem prošle godine u Dubaiju plasirana je zanimljiva vijest – isporuke HUAWEI WATCH GT 4 dosegle su impresivnu brojku od 2.5 milijuna prodanih uređaja. 

Ova komercijalna prekretnica, otkrivena tijekom Dubai Innovation Product Launch eventa koji je održan 12. prosinca 2023., označava značajan uspjeh za Huawei u visoko konkurentnom globalnom krajoliku pametnih satova i dokaz je predanosti izvrsnosti i nepokolebljive želje da se poboljša iskustvo korištenja pametnih satova. 

Novi rekordni rezultati tvrtke Huawei na tržištu pametnih satova 

HUAWEI WATCH GT 4 prodan u 2.5 milijuna komada

Ova priča o uspjehu nije izolirani slučajni događaj, već dokaz rastuće popularnosti pametnih satova pod brandom Huawei. Prema Counterpointovom izvješću o tržišnom udjelu pametnih satova za treće tromjesečje 2023., Huaweijeve isporuke porasle su za nevjerojatnih 56% na godišnjoj razini. Postupni rast čvrsto je pozicionirao Huawei kao trećeg najvećeg igrača na globalnom tech tržištu, ističući njegovu snažnu prisutnost i povjerenje potrošača. 

Lansiranjem pametnih satova kao što je HUAWEI WATCH GT 4, brand se posvetio poboljšanju korisničkih iskustava pametnih satova u područjima kao što su zdravlje, fitness i pametno povezivanje, donoseći potrošačima nove načine korištenja koji unose dodatnu praktičnost u njihov svakodnevni život. 

Što drugi govore? Priznanja i nagrade kao dokaz izvrsnosti 


mkt watch gt 4 lifestyle shot 46mm brown en psd hq 20230825

HUAWEI WATCH GT 4 pametni sat dobio je nagrade i sjajne recenzije vrhunskih medija specijaliziranih za potrošačku tehnologiju, što je jasan pokazatelj izvrsnosti i inovativnosti. 

Tehnološka web stranica sa sjedištem u Velikoj Britaniji, Trusted Reviews, naziva HUAWEI WATCH GT 4 jednim od najboljih Huaweijevih pametnih satova dosad. Naveli su da nudi dobre značajke praćenja fitnessa i sporta s baznim značajkama pametnog sata, plus elegantan dizajn. 

HUAWEI WATCH GT 4 prodan u 2.5 milijuna komada

Još jedan poznati tech medij, Wareable navodi: „HUAWEI WATCH GT 4 dobar svestrani pametni sat, pri čemu je brand uspio pronaći odličnu ravnotežu između cijene, izvrsnog dizajna i fitness značajki”.  

HUAWEI WATCH GT 4 dobio je četiri zvjezdice od oba medija, zajedno s prestižnim nagradama “Trusted Reviews Recommended” i “Recommended Ware” od odgovarajućih recenzenata. 


watch gt 4 6

HUAWEI WATCH GT 4 nije dobio pohvale samo zbog značajki, već i zbog svog dizajna. Okrunivši ga titulom “Najbolji dizajn” među pametnim satovima lansiranim tijekom 2023., Trusted Reviews navodi  – “Postoji vrlo malo satova za trčanje koji bi nadopunili odijelo ili haljinu, ali srećom Huawei je popravio tu prazninu na tržištu s privlačnim HUAWEI WATCH GT 4”. Tech Advisor mu također daje titulu “Najbolji dizajn” među izdanjima ove godine, citirajući – “Sat je modni dodatak koliko i asistent za zdravlje, nešto što je Huawei primijenio na HUAWEI WATCH GT 4.” 

Ova prestižna priznanja, zajedno sa sjajnim medijskim izjavama, odraz su iznimnih performansi i dizajna sata koje ga podižu stepenicu više iznad konkurencije. 

Fashion Forward – spajanje mode i tehnologije 


watch gt 4 7

Ono što doista izdvaja HUAWEI WATCH GT 4 seriju je spoj tehnologije i dizajna. Ovo nisu samo gadgeti, već ovi satovi nude sofisticirani modni izričaj spojen s vrhunskom tehnologijom. Tijekom globalne kampanje povodom lansiranja, kako bi se globalno predstavio Huawei Fashion Forward manifest, održani su eventi u novim svjetskim modnim središtima – Barceloni i Dubaiju, kao i opsežna reklamna outdoor kampanja diljem Francuske, Njemačke, Španjolske, Poljske, Filipina, Malezije i nekoliko drugih zemalja kako bi stilska priča iza sata što više proširila.

Uz kampanju, manifest “Fashion Forward”, sažima Huawei viziju nosive pametne tehnologije u budućnosti i uz lansiranje proizvoda stvara pravac unutar industrije koji isprepliće tehnologiju s elegancijom dizajna. 

Pamela Reif, međunarodno priznata modna i fitness ikona, kao i osvajač olimpijske, svjetske i europske zlatne medalje Sir Mo Farah, imenovani su ambasadorima HUAWEI nosivih proizvoda kako bi zorno svjedočili da Huawei pametna nosiva tehnologija može povećati njihovu učinkovitost treninga, bolje razumjeti njihovo zdravstveni status te unijeti dodatnu dozu stila u njihov modni izričaj.a 


huawei watch gt 4 pp 4

HUAWEI WATCH GT 4 serija donosi harmoniju produkt dizajna i inovativnih funkcija 


huawei watch gt 4 sos 3

Serija HUAWEI WATCH GT 4, dostupna u varijantama od 46 mm i 41 mm, ističe kultni osmerokutni dizajn kućišta sata. Filozofija dizajna nazvana “Classics Evolved”, odjekuje kroz svaku značajku uređaja i spaja tradicionalnu estetiku s modernom tehnologijom. 

Ali privlačnost HUAWEI WATCH GT 4 nadilazi njegovu nestandardnu vanjštinu. U svojoj srži, on i dalje nudi iznimno naprednu skupinu značajki i ističe se dugim trajanjem baterije kao dokazom izdržljivosti i otpornosti. Savršen je suputnik za one koji traže spoj stila, funkcionalnosti i brige o zdravlju. 

Posvećenost zdravlju i blagostanju, važna brojnim korisnicima što je i vidljivo iz nedavnog velikog istraživanja HUAWEI HEALTH SURVEY, naglašena je u seriji HUAWEI WATCH GT 4. Sa značajkama kao što su nadograđena HUAWEI TruSeen™ 5.5+ tehnologija, PPG analiza aritmije, upravljanje menstrualnim ciklusom 3.0 i monitoring disanja u snu, Huawei je na čelu integracije upravljanja zdravljem u svakodnevnom životu.

huawei watch gt4 customized watch face bg@2xhuawei watch gt4 customized watch face bg@2x

Opremljen pametnijim sportskim opcijama, serija HUAWEI WATCH GT 4 motivira korisnika na pomicanje vlastitih granica. Uz poboljšane funkcije Activity Ringova, potpuno novu aplikaciju Stay Fit i nadograđeno GNSS praćenje i već navedena poboljšanja HUAWEI TruSeen™ 5.5+, ovaj pametni sat prati svaki pokret s preciznošću i točnošću, vodeći korisnike prema zdravijoj verziji uz poboljšanja fizičke forme. 

Ovom serijom satova Huawei izaziva sve korisnike da se oslobode strahova i okova nezdravih navika i normi te prihvate aktivni životni stil u kojem je svaki dan prilika da postanu za nijansu bolji i sretniji. 

Brand koji je postao sinonim za inovacije 

HUAWEI WATCH GT 4 serija nije samo proizvod već predvodi inovacijsku revoluciju u industriji pametnih satova. Njen globalni uspjeh, potkrijepljen eksponencijalnim rastom isporuka, industrijskim priznanjima i aktivnom medijskom kampanjom, pozicionirao je Huawei kao lidera na tržištu. 


huawei watch gt 4 sos 2

Ovaj pothvat u domeni pametnih satova odražava viziju brenda koji snažno zagovara integraciju tehnologije s modom, čineći ga brandom koji evocira stil, inovaciju i izvrsnost. Svojim strateškim partnerstvima i kontinuiranim naporima u istraživanju i razvoju, Huawei postavlja nove standarde u svijetu nosive opreme. 

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima