back to top

IMAO ZABRANU PRILASKA: MUŠKARAC U SUPERMARKETU UBIO BIVŠU DJEVOJKU, PA SEBE

IMAO ZABRANU PRILASKA: MUŠKARAC U SUPERMARKETU UBIO BIVŠU DJEVOJKU, PA SEBE

On je, kako je objavio Velt, ušao u prodavnicu u 19:15 i ispalio nekoliko hitaca u ženu koja je radila na kasi. Potom je oružje usmjerio ka sebi i ubio se.

Muškarac je bivši momak ubijene i prije tragedije ju je uhodio iako je imao zabranu prilaska. U trenutku zločina bilo je više kupaca u prodavnici, ali niko od njih nije povrijeđen.

Majka ubijene žene, inače Bugarke, ne može da se pomiri sa onim što se dogodilo.

  • Nikada više neću moći da je držim za ruku, niti da večeram sa njom. Mnogo je voljela picu. Ona je bila moja jedina kćerka. Uzeo mi je ono što sam najviše voljela. Svi su voljeli Ajsel, bila je jako dobra – kaže u suzama njena majka Reni.

Prije tragedije njen bivši momak ju je uhodio iako je imao zabranu prilaska. U ponedeljak uveče on je otišao na njeno radno mjesto i nakon kratkog razgovora, izvadio pištolj i ispalio četiri metka. Najmanje tri pogodila su je u torzo i glavu.

  • Pozvala me je njena drugarica i rekla mi je da brzo dođem do supermarketa. Kada mi je rekla da se dogodilo nešto strašno, odmah sam znala o čemu se radi. Odnijeću njeno tijelo u Bugarsku. Tamo treba da bude sahranjena. Ja ću isto da se vratim tamo. Moj muž živi u Bugarskoj, ovdje sam bila samo zbog kćerke – rekla je ona.

(M.S.)

The post IMAO ZABRANU PRILASKA: MUŠKARAC U SUPERMARKETU UBIO BIVŠU DJEVOJKU, PA SEBE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima