back to top

iPhone 15 Pro ima problem s napuhavanjem baterije?

Nedavni problemi koji su se pojavili s iPhoneom 15 Pro izazvali su zabrinutost među korisnicima.

Jony Ive donosi “iPhone umjetne inteligencije”

Nakon izvješća o pregrijavanju, sada se pojavljuje novi problem – nabrekla baterija koja uzrokuje izbočenje zaslona.


iPhone 15 Pro ima problem s napuhavanjem baterije?

iPhone 16 donosi 120Hz na sve modele i Ultru također

Korisnik pod pseudonimom u/Leather_Cheerio_402 podijelio je svoje iskustvo na platformi Reddit, što je izazvalo dodatnu sumnju u stabilnost ovog modela iPhonea.

U objavi na Redditu, vlasnik iPhonea 15 Pro opisao je svoje iskustvo s nabreklom baterijom. Telefon je nabavio nedavno i primijetio je problem kada je pokušao staviti masku na uređaj.

Maska nije pristajala kako treba, a istražujući ovaj problem, primijetio je da je baterija nabrekla, uzrokujući izbočenje zaslona. Navedeni problem je ozbiljan, pogotovo što se dogodio na novom uređaju koji je bio u vlasništvu samo nekoliko dana.

Ova nevolja nije zanemarena od strane korisnika. Obratio se Apple Storeu u nadi da će riješiti problem.

Međutim, iznenađujuće, rečeno mu je da mora kontaktirati Verizon, tvrtku gdje je kupio telefon, umjesto da mu Apple Store pruži pomoć.


iPhone 15 Pro ima problem s napuhavanjem baterije?

Jony Ive donosi “iPhone umjetne inteligencije”

Korisnici iPhonea zajedno su izrazili nezadovoljstvo ovakvim odgovorom Genius Bara u Apple Storeu, smatrajući da bi trebali pružiti podršku bez obzira na to gdje je uređaj kupljen.


iphone 15 pro max 7

Srećom, Verizon je bio spreman zamijeniti uređaj korisniku. Međutim, zabrinutost ostaje jer još uvijek nije jasno što uzrokuje natečenost baterije na iPhoneu 15 Pro.

link3

Ovo nije prvi put da se pojavio problem s novim iPhoneom 15 Pro, nakon izvješća o pregrijavanju.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Novi vrhunski model s nizom nadogradnji

Iako je važno napomenuti da je ovo izolirani incident i nije jasno je li problem uzrokovan samim uređajem ili je možda korisnik nešto napravio što je uzrokovalo ovo natezanje baterije.


iphone 15 pro max 6

Nadalje, vlasnik iPhonea je kontaktirao Appleovu tehničku podršku koja mu je obećala da će riješiti problem putem jamstva.


1 1

Verizon je također bio suradnički nastrojen i rezervirao zamjenski uređaj za korisnika.

Apple ulazi u svijet Formule 1 – želi imati ekskluzivna prava na prijenos Formule 1

Ovaj događaj pokazuje važnost učinkovite i suradničke korisničke podrške, posebice kada se suočimo s ozbiljnim problemima s uređajima koji mogu utjecati na sigurnost i funkcionalnost uređaja.

Vidi još i…

1 5


iphone 15 pro max 5

Važno je napomenuti da se ovakvi problemi ne odnose na veći broj uređaja i da je iPhone 15 Pro model koji smo koristili u redakciji bio stabilan, bez ovakvih poteškoća.

To sugerira da je ovo izolirani incident, ali je važno pratiti situaciju i biti svjestan potencijalnih problema, posebno ako već imate iskustva s pregrijavanjem svog iPhonea 15 Pro.

X uklanja mogućnost prijavlje pogrešnih informacija

Ako primijetite slične probleme s baterijom na vašem iPhoneu 15 Pro, odmah prekinite upotrebu uređaja i kontaktirajte Apple ili ovlaštenog servisera.


iphone 15 pro max 4

Natečene baterije mogu predstavljati ozbiljnu opasnost, uključujući rizik od požara.


6

Bez obzira na izolirane incidente, važno je da proizvođači i korisnici ostanu proaktivni u otkrivanju i rješavanju potencijalnih problema kako bi osigurali sigurnost i performanse uređaja.

Samsung Galaxy S24+ – 3D renderi

Ostaje nam pratiti razvoj situacije i donositi informirane odluke u vezi s upotrebom ovog modela iPhonea.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima