iPhone 16 donosi 120Hz na sve modele i Ultru također

Ono što smo s nestrpljenjem iščekivali od iPhone 15 modela, čini se da će se ostvariti iduće godine s lansiranjem iPhone 16 linije. Glavna novost koja se najavljuje je uvođenje 120Hz stope osvježenja prikaza ne samo na Pro modelima, već i na Ultra modelima iPhone telefona.

Rimac stiže na Američko tržište

Ovo će biti revolucionarna promjena koja će unaprijediti korisničko iskustvo.

Prema najnovijim glasinama koje kruže, iPhone 16 Ultra bit će opremljen s tri nove kamere, a vjeruje se da bi to moglo biti povezano s prostornim računalom Vision Pro koje će biti objavljeno tijekom prvog kvartala 2024. godine.

Samsung Galaxy Tab 9 FE pridružio se nadolazećim modelima

Također se spominje gumb koji će korisnicima u SAD-u omogućiti uključivanje mmWave načina rada za brže povezivanje s 5G mrežom.


iphone 15 pro max 7

Najznačajnija promjena bit će uvođenje ProMotion zaslona od 120 Hz na iPhone 16 i iPhone 16 Plus modelima, koji će doći s tanjim okvirima, obećavajući još impresivniji vizualni doživljaj.

Zašto je iOS 17.0.2 nezaobilazan korak pri prelasku na iPhone 15?

Dok se još ne zna koliko će kamera biti na stražnjoj strani iPhone 16 ne-Pro modela, prema informacijama dostupnim iz izvora bliskog Appleu, vjerojatno će ostati dvije kamere.


iphone 15 pro max 1

Jedna ranija glasina sugerira da bi se stražnje kamere na iPhone 16 modelima koji nisu Pro mogu postaviti okomito, što je povratak na dizajn koji smo vidjeli kod iPhonea 12 i iPhonea 12 mini.

Google Pixel 8a – slučajno prikazan

Kada je riječ o veličini ekrana, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Ultra mogli bi vidjeti povećanje na 6,3 inča i 6,9 inča, što bi dodatno poboljšalo korisničko iskustvo.

1 11
Prikaz iPhone 16 Ultra modula kamere !

Što se tiče performansi, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Ultra bit će pokretani A18 Pro čipsetom, izgrađenim na TSMC-ovoj drugoj generaciji 3nm procesnog čvora.

Samsung Galaxy A55 – značajke i poneki detalj

S druge strane, iPhone 16 i iPhone 16 Plus će imati 3nm A17 Pro čip, s obzirom da Apple kontinuirano opremaju ne-Pro modele čipom iz premium modela prethodne godine.

Vidi još i…


1 8

tekst4sl1 1

Važno je napomenuti da su dostupne fotografije koje prate ove informacije samo u svrhu demonstracije i nisu renderi. Unatoč tome, ove glasine potiču uzbuđenje među ljubiteljima tehnologije i korisnicima iPhone uređaja širom svijeta.

Stigao je iPhone 15 Pro Max, evo prvih benchmarka

Ipak, još je rano shvatiti informacije o seriji iPhone 16 preozbiljno. Ostaje nam čekati službenu potvrdu od strane Applea.


tekst1naslovna 1

Naravno sve ovo treba uzeti s dozom opreza jer je dolazak iPhone 16 linije telefona još poprilično daleko, odnosno u rujnu 2024. godine. No drago nam je vidjeti da su glasine započele, što znači kako ćemo sada učestalo donositi nove rendere, prikaze i značajke nadolazeće iPhone 16 linije.

iPhone 16 donosit će periskop s tetraprizmom – istina ili mit?

Nekako smo mišljenja da od iPhone 16 modela ne treba očekivati previše, jer je tržište pametnih telefona doživjelo svoj vrhunac, svoj maksimum. Ili se varamo? Svoje mišljenje i kritike na ovu temu slobodno nam iznesite u komentare.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima