iPhone SE 4 imati će iPhone 14 bateriju

ColorOS 14 globalna dostupnost u prosincu – lista modela

U svijetu mobilnih telefona, Apple je oduvijek bio sinonim za inovacije i vrhunsku tehnologiju. Najnoviji dodatak njihovoj liniji, iPhone SE 4, obećava biti pravo osvježenje na tržištu, ne samo zbog svog dizajna koji podsjeća na iPhone 14, već i zbog impresivne baterije koja će ga napajati.

Sklopivi telefoni sve više traženi – Samsung dominira tržištem

iPhone SE 4 imati će iPhone 14 bateriju

Umjesto da se usredotočimo na očekivani dizajn iPhonea 14, želimo istražiti ono što čini srce ovog telefona – bateriju. Čini se da će iPhone SE 4 naslijediti bateriju iz iPhonea 14, čime će pružiti korisnicima nevjerojatnu izdržljivost i performanse.

Ove informacije proizlaze iz izvora u MacRumorsu, koji tvrdi da su prototipovi iPhonea SE 4, identificirani kao uređaji s oznakom D59, opaženi s Li-Ion baterijama modela A2863. Ova baterija, kapaciteta 3.279 mAh, ista je ona koja se koristi u iPhoneu 14.

Xiaomi SU7 u prosincu će biti proizvedeno prvih 300 primjeraka

Unutarnja dizajnerska dokumentacija za iPhone SE 4 navodno potvrđuje upotrebu ove baterije, sugerirajući da će Apple nastaviti s ovim izborom.


2 2

iPhone SE 4 imati će iPhone 14 bateriju

Ako se ove informacije pokažu točnima, to bi značilo povećanje kapaciteta baterije od impresivnih 1.261 mAh u usporedbi s prethodnom verzijom, iPhoneom SE 3. Ovo povećanje kapaciteta obećava poboljšanu izdržljivost i dulje trajanje baterije, što su karakteristike koje su uvijek na vrhu prioriteta potrošača.

Realme GT5 Pro predstavljen tržištu

Važno je napomenuti da se radi o informacijama koje se odnose na prototipove i predprodukcijske jedinice, što znači da se planovi mogu promijeniti prije službenog lansiranja. Ipak, ovo nas ostavlja uzbuđenima i s nestrpljenjem iščekujemo potvrdu ovih podataka od strane Applea.


1 2

Osim baterije, postoje i druge značajke koje se spominju u kontekstu iPhonea SE 4. Prethodne glasine sugeriraju da će ovaj model imati OLED zaslon, što predstavlja prijelaz s LCD-a i čini ga prvim modelom SE serije s ovom tehnologijom. Ovaj potez obećava bolju kvalitetu slike i živopisnije boje, što će sigurno privući ljubitelje visokih standarda vizualnog iskustva.

iOS 17.2 donosi Qi2 punjenje za iPhone 13 i iPhone 14

Dodatno, spominje se i akcijski gumb te USB-C priključak, što su novosti u SE liniji. Akcijski gumb može dodati dodatnu funkcionalnost i olakšati pristup određenim značajkama telefona, dok će USB-C priključak pružiti brži prijenos podataka i brže punjenje, ispunjavajući očekivanja modernih potrošača.


naslovna1 1

Sve u svemu, iPhone SE 4 obećava donijeti niz inovacija koje će zadovoljiti zahtjeve suvremenog korisnika. Iako se informacije o bateriji čine obećavajućima, ostaje nam vidjeti kako će se sve to materijalizirati u konačnom proizvodu. S obzirom na Appleovu reputaciju za visokokvalitetne proizvode, nema sumnje da će iPhone SE 4 izazvati značajan interes među potrošačima kada napokon bude predstavljen 2024. godine.

Hrvatski Telekom osnažuje 4G i 5G ali gasi 3G

Uz to, s obzirom na sve veću konkurenciju na tržištu pametnih telefona, Apple je svjestan važnosti pružanja vrhunskog iskustva korisnicima. Povećanje kapaciteta baterije u iPhoneu SE 4 predstavlja korak naprijed u tom smjeru, jer će korisnici moći duže uživati u svojim uređajima bez brige o čestom punjenju.

1 41 4

S obzirom na trenutačne trendove u mobilnoj industriji, gdje je trajanje baterije ključna karakteristika, Appleova odluka da implementira snažnu bateriju u iPhone SE 4 čini se kao logičan korak.

GTA VI službeno najavljen – izlazi 2025. godine

Korisnici su sve zahtjevniji kada je riječ o trajanju baterije, pogotovo s porastom korištenja naprednih aplikacija, igara i streaminga. S ovim potezom, Apple ne samo da zadovoljava očekivanja korisnika već i postavlja standarde za konkurenciju.

tekst4sl5tekst4sl5

Ipak, važno je zadržati dozu opreza dok se ove informacije ne potvrde službeno. Mobilna industrija je dinamično područje gdje su promjene u planovima uobičajene, pa bi krajnji proizvod mogao imati varijacije u odnosu na trenutno procurjele informacije.

Apple iPhone SE 4 – novi prikaz koncepta šarolikih boja i modernog dizajna

U konačnici, Apple iPhone SE 4 obećava biti uređaj koji će udovoljiti potrebama korisnika kroz kombinaciju inovacija u dizajnu, tehnologiji zaslona, i, naravno, bateriji koja će postaviti nove standarde izdržljivosti.

S nestrpljenjem očekujemo službeno lansiranje ovog uređaja i nadamo se da će donijeti sve ono što se očekuje od premium pametnog telefona.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima