back to top

IZVUKAO DIJETE IZ PLAMTEĆEG AUTOMOBILA: POKUŠAO SAM IZVUĆI I MAJKU, SUZE SU TEKLE

IZVUKAO DIJETE IZ PLAMTEĆEG AUTOMOBILA: POKUŠAO SAM IZVUĆI I MAJKU, SUZE SU TEKLE

Nisam imao dileme niti sekunde, odmah sam shvatio šta mi je za raditi. Sav u šoku, zajedno s još jednim momkom koji je nakon mene stigao vozilom, dotrčao sam do mjesta stravičnog sudara, krenuli smo spašavati stradale, ispričao je nakon nesreće u Kaštel Sućurcu (Hrvatska) Ante Šilović za Slobodnu Dalmaciju.

– Uspjeli smo sa zadnjeg sjedala gorućeg auta izvući malenog, a heroj koji je bio pored mene dijete je u zagrljaju odmaknuo od vozila, dok sam ja otišao pokušati izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku, no nisam je uspio izvući jer osim njezine ruke, od dima koji je bio u cijelom vozilu, ništa nisam vidio. Vatra se širila brzo, odmah su stigli vatrogasci i krenuli u akciju, a ja sam u suzama sjedio na obližnjoj ogradi i izbezumljen gledao. Nisam mogao doći sebi – prisjetio se Ante potresnih trenutaka koji su uslijedili nakon stravične tragedije.

Ante je iz gorućeg automobila zajedno s još jednim prolaznikom izvukao dijete, ali majka je nažalost preminula na licu mjesta nakon što se u automobil zabio motociklista koji je također poginuo u nesreći.

Udarac je bio toliko jak da se automobil prevrnuo i zapalio. Mlada majka trogodišnjeg dječaka poginula je svega 200 metara od svog doma. Dijete je završilo u bolnici s težim povredama.

The post IZVUKAO DIJETE IZ PLAMTEĆEG AUTOMOBILA: POKUŠAO SAM IZVUĆI I MAJKU, SUZE SU TEKLE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima