Kako Napraviti Instagram Profil? {9 Jednostavnih Koraka}

S više od milijardu korisnika, Instagram je jedan od najpopularnijih kanala društvenih medija, a ljudi mu se i danas pridružuju. Dakle, ako ste se počeli osjećati kao da puno propuštate time što ne koristite ovu platformu, ne brinite, sve što trebate učiniti je slijediti nekoliko jednostavnih koraka.

U ovom tekstu naučit ćete kako napraviti Instagram profil, putem mobilnog telefona, besplatno je, lako i jednostavno i neće vam oduzeti puno vremena.

Kako napraviti Instagram profil?

1. korak: Otvorite trgovinu Google Play na svom telefonu. Na iPhone uređajima ova se aplikacija naziva “App Store”. Aplikaciju Instagram morate preuzeti tako da u svom pregledniku upišete Instagram.

Na iOS i Android uređajima to možete učiniti tako da dodirnete ikonu povećala u svojoj aplikaciji i zatim upišete ono što želite pretraživati. Zatim odaberite aplikaciju Instagram u rezultatima i instalirajte je. Kada preuzimanje završi, kliknite Otvori.

2. korak: Zatim kliknite na “Stvori novi račun”.

otvaranje instagram profila

3. korak: U ovom koraku trebali biste odabrati Prijavite se putem telefona ili e-pošte.

kako otvoriti instagram profil

U ovom koraku trebali biste odabrati Prijavite se putem telefona ili e-pošte. U ovom tekstu vidjet ćete proceduru prijave putem e-maila, no moguće je odabrati i putem broja mobitela. Svakako odaberite ili e-mail adresu kojoj znate lozinku i imate pristup ili broj mobitela koji aktivno koristite. Unesite svoju e-poštu i pritisnite Dalje.

Ukoliko nemate e-mail adresu, u našem tekstu Kako kreirati e-mail adresu možete saznati kako otvoriti račun na besplatnim e-mail servisima.

4. Korak: Zatim dodajte ime koje želite da bude prikazano na profilu i pritisnite Dalje.

popunjavanje podataka za izradu Instagram profila

5. Korak: Odaberite lozinku i pritisnite Next.

Zapamtite lozinku, trebat će vam kada se prijavite na Instagram putem računala ili kada promijenite mobilni telefon.

stvaranje lozinke za instagram profil

6. Korak: U sljedećem koraku dodajte podatke o svom rođendanu i kliknite Dalje.

dodavanje datuma rođenja za izradu instagram profila

7. Korak: U ovom koraku odaberite želite li na Instagramu pronaći ljude koji su vaši Facebook prijatelji. Ako želite, pritisnite Connect to Facebook, ako ne želite, samo pritisnite Preskoči.

povezivanje facebook prijatelja s instagramom

8. Korak: U sljedećem koraku možete dodati profilnu sliku pritiskom na Dodaj fotografiju ili jednostavno preskočiti ovaj korak pritiskom na Preskoči. Kasnije možete dodati profilnu sliku.

9. Korak: U posljednjem koraku, odabiru profila za praćenje i obavijesti, Instagram će vam sada ponuditi profile koje možete odmah pratiti i čije će objave biti prikazane u vašem feedu.

Sve što trebate učiniti je kliknuti Prati, a ako ne želite pratiti niti jednu od ponuđenih opcija kliknite Dalje u gornjem desnom kutu ekrana. Na prikazanom ekranu, na ikoni kuće, vidjet ćete sve objave profila koje ćete pratiti (Follow).

Nakon što kreirate račun, možete urediti postavke profila, učitati svoju profilnu sliku i početi dijeliti i pratiti. Novi Instagram račun može vas povezati s prijateljima, obitelji, pa čak i kolegama.

Najbolje trenutke svog života možete pokazati drugima i vidjeti najbolje stvari koje se događaju u njihovim životima.

Štoviše, također možete koristiti da pokažete svoju kreativnost, svoju fotografiju, ples, pjevanje ili bilo koje druge vještine koje imate i još mnogo toga. Osim toga, praćenje pravih web stranica može vam pomoći da održite korak s različitim trendovima.

nodejs.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima