back to top

KAKO REKAO TOPIĆ: San je postao java, vidim sebe u Crvenoj zvezdi (VIDEO)

Košarkaši Meridianbet Crvene zvezde večeras od 20 časova mečom protiv Igokee u ABA ligi zatvaraju 2023. godinu.

Crveno-bijeli su vodeći u regionalnom natjecanju, dok slabije momčadi nastupaju u Euroligi.

Klub se nedavno pojačao i Nikola Topić koji se vratio iz Mege. U ranijem intervjuu za klupsku televiziju dotaknuo se trenutka kada je postao prvotimac.

Radio sam dvije cijele sezone da to ostvarim, sada je san postao stvarnost. Nadam se da ću opravdati Zvezdino poverenje i da će sve biti kako treba. On je rekao.

Istaknuo je trening i zalaganje koji mladim igračima mogu poslužiti kao vodilja na početku karijere. Prethodno je trenirao nogomet, a onda se odlučio prebaciti na košarku. Kako je kasnije dodao, postalo je dio tradicije pričati o ocu Milenku koji je igrao za Zvezdu.

Uvijek mu daje savjete kako se pripremiti za utakmice, napomenuo je Topić. Kad je intervju sniman, u momčadi je bio i Stefan Marković, kojeg je Topić istaknuo kao igrača koji ga razumije jer je prošao slične stvari kao on.

Vidim sebe u Zvezdi. Trofej sa Zvezdom, da sam zaslužan za to. Od sebe očekujem da dam sto posto i više. Na svakoj utakmici. Na svaku izgubljenu loptu, ničija lopta da dam sve od sebe, Tema zaključena.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima