KK Zvezda: Partizan je uzurpirao Arenu koju ne rešava na vreme

KK Crvena zvezda obratio se javnosti priopćenjem u kojem tvrdi da nema isti tretman kao prvak ABA lige Partizan.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

– KK Crvena zvezda Meridianbet primoran je da se obrati javnosti krajnje nezadovoljan činjenicom da će i pored konkretnih dogovora sa upravom Beogradske arene oko ravnopravne raspodele treninga za naš prvi tim i sve mlađe selekcije – 03.11.2023. još uvijek nema niti jedan trening slobodan za treninge svih selekcija našeg kluba u toj dvorani koja je u vlasništvu grada Beograda i Republike Srbije!

KK Crvena zvezda Meridianbet imao je konkretan dogovor da se RAVNOPRAVNO dele termini u velikoj i maloj dvorani Štark arene, ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno KK Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za šta ima vrlo povoljne cijene najma (koje ne plaća na vrijeme, uostalom, niti porez Republici Srbiji).

KK Crvena zvezda Meridianbet, rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju nacionalna prvenstva i nisu rasformirane) je od ključne važnosti, a smatramo da je od ključne važnosti i za interes srpske Košarke! Moramo li vas podsjetiti da je Beogradska arena sa svim pratećim sadržajima (uključujući i malu dvoranu) javno vlasništvo ovog grada i države, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti KK Partizan!

KK Crvena Zvezda Merdianbet očekuje hitno rješenje ovog problema i više nećemo dopustiti nikakva nepotrebna objašnjenja i “kupovanje vremena” u kojem sve naše selekcije gube treninge, vrijeme i natjecateljsku sezonu. stoji u priopćenju crveno-bijelih.


Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima