Koliko su zodijaci vjerni? Blizanci su nestašni, Lav pouzdan, Bik odan do groba

Koliko su zodijaci vjerni? Blizanci su nestašni, Lav pouzdan, Bik odan do groba

Svi koji su doživjeli izdaju i prevaru od strane voljene osobe znaju koliko nevjera može povrijediti, uništiti idile i snove, a zadnje što želite je uvijek iznova prolaziti kroz iste bolne osjećaje.

Zato nije loše znati s kojim se partnerima možete opustiti, kome možete vjerovati i na koje znakove morate stalno paziti.

Na temelju karakteristika horoskopskih znakova, astrolozi su kreirali i prepoznali obrazac koji nas može upozoriti na vrijeme prije nego što nam se srce razbije poput stakla u tisuću komadića.

Pojedini znakovi Zodijaka skloniji su prevari partnera, a svaki od njih će uvijek isticati svoje razloge za takvo ponašanje.

Ovan

Kada je riječ o prevari, Ovnovi su uvijek na nekoj vrsti psihološke klackalice. Kod njih postoji polovična mogućnost prijevare.

Ovan čvrsto drži svoju riječ, uvijek ispunjava svoja obećanja, ali zna i vrlo lako riskirati i avanturistički se upuštati, a sve kako bi razbio i pobijedio dosadu.

Ovan ima vrlo jak ego koji često zahtijeva posebnu pažnju, a ako vas Ovan odluči prevariti, on će to učiniti jer smatra da u vašem odnosu nije bilo dovoljno jakih emocija i dinamike koja je u skladu s njegovim strogim kriterijima.

Ovnovi su aktivni i ako partner ne može pratiti njihov ritam, bez oklijevanja i grižnje savjesti će nastaviti bez partnera.

Bik

Bikovi ozbiljno vjeruju u “ljubav do groba” i zavjete koje daju na dan vjenčanja. Stoga su Bikovi među najvjernijim životnim suputnicima. Ako imate takvu osobu pored sebe, znajte da on zauvijek misli s vama.

Bikovi se na prevaru najčešće odlučuju u situacijama kada ozbiljno sumnjaju da ih partner vara. Učinit će to kao svojevrsni čin osvete koji se u drugačijim okolnostima ne bi usudili učiniti.

Bik vrlo često nedvosmisleno pokazuje koliko mu je stalo na fizičkoj i emocionalnoj razini i zbog toga ne možete i ne smijete sumnjati u njegovu vjernost.

Blizanci

Vjerojatno ste već pogodili. Blizanci su kao partner vrlo lukavi i nestalni te su često podložni iskušenju prevare. Moglo bi se čak reći da potajno uživaju u takvom osjećaju.

I njima je često potrebna dodatna stimulacija na intelektualnoj razini, zbog čega uvijek očekuju da razgovor s ljudima pruži dozu uzbuđenja i zanimljivosti.

Iako imaju te sklonosti, to najčešće završi traženjem flerta na stranicama za upoznavanje, putem poruka i društvenih mreža, no najčešće odolijevaju iskušenju da sve iz ovog virtualnog prebace u stvarni, materijalni svijet.

Budete li redovito poticali njihovu znatiželju i interes, možete biti sigurni da Blizanci neće nikamo otići.

Rak

Razloge za nevjeru Rakovi najčešće traže u svojoj mašti, jer ne može se reći da sa sigurnošću znaju što žele od života. Bez obzira na sve, Rak zahtijeva beskrajnu pažnju.

Izuzetno su nesigurni i prevara je često njihov očajnički pokušaj i način da podignu samopouzdanje.

Osim toga, vrlo su vješti u nepriznavanju krivnje, pa čak uspiju okriviti i partnera.

Lav

Samouvjereni Lavovi predstavljaju se kao alfa mužjaci ili žene, mijenjajući partnere kao rukavice. Tako se čini na prvi pogled, dok u stvarnosti nije tako.

Vole baciti oko i vidjeti što se nudi u “izlogu”. Vole skenirati atraktivne osobe suprotnog spola, ali ih pritom sprječava osjećaj beskrajne odanosti partneru.

Zbog toga su Lavovi vrlo pouzdani partneri, ali postoji jedna iznimka. Ni pod kojim uvjetima ne smijete biti uspješniji, talentiraniji, bogatiji i bolji od Lava, a pogotovo mu to ne “gurati” u lice.

Djevica

Slobodno se opustite jer Djevicama možete slobodno vjerovati.

U usporedbi s drugim znakovima, Djevice se razlikuju po jasnoj želji za samoćom, meditacijom i prilično urednim načinom života.

Što se tiče partnerskih odnosa, Djevice su vrlo izbirljive, pogotovo kada su u pitanju novi partneri.

Vaga

Vaga je miran i uravnotežen znak koji igra po pravilima fair playa. Odgovorni su i marljivo ispunjavaju svoje obveze pa im prijevare predstavljaju samo dodatni napor i stres u budućnosti te smatraju da se prijevara i kratkoročno zadovoljstvo ne isplati.

Vaga je sklona koketiranju, a ponekad to koketiranje neočekivano zna otići predaleko.

Vage ne mogu sakriti svoje emocije, pa ako vas ovaj znak prevari, budite sigurni da će vam odmah sve priznati.

Škorpion

Škorpioni su poznati kao strastveni i nepouzdani ljubavnici.

Njihova nevjera dolazi isključivo iz osnovnih fizioloških potreba.

Sve dok vas s ovim znakom veže strast, možete biti sigurni da neće obraćati pažnju na druge, no ipak je to teško dugoročno održiva veza.

Strijelac

Strijelci su strastveni i neumoljivi ljubavnici, baš kao i Ovnovi i Lavovi. Imaju nezasitnu potrebu za akcijom i avanturom.

Želite li Strijelca kao pouzdanog partnera, nipošto nemojte ograničavati njegovu slobodu i avanturistički duh.

Zauzvrat, partneru može dati svu svoju pažnju i ljubav, u što iskreno vjeruje.

Jarac

Jarac je vjerojatno najpouzdaniji partner.

Discipliniran, miran i sabran u situacijama kada se nađe pred velikim iskušenjem, Jarac uvijek može obuzdati svoje porive.

Istina je da očekuju poštovanje, divljenje i priznanje od svojih partnera u zamjenu za to koliko su zaista posebni i nevjerojatni.

Vodenjak

Želje i potrebe Vodenjaka su promjenjive i mogu se vrlo brzo promijeniti.

Gotovo nikada ne možete znati što će od njih uslijediti u sljedećem trenutku, a poznato je da se vrlo lako daju zavesti i ponijeti.

Bez puno razmišljanja mogu se upustiti u ljubavne avanture, pravdajući sami sebi čin prijevare da je to bio samo incident i puka slučajnost.

Riba

Ribe su nježne i ranjive osobe s bogatom maštom iz koje mogu proizaći najgenijalniji kreativni sadržaji.

Također su vjerni partneri koji s velikom pažnjom pristupaju partnerskim odnosima.

Jedini problem u njihovoj vjernosti može biti dosada, jer ako se u njihovom životu iznenada pojavi nova ljubavna priča, mogu prelako podleći utjecaju treće osobe.

Ovih 5 znakova vole sjediti na dvije stolice, odanost im nije jača strana


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima