back to top

Ljubav kasno kuca na vrata Jarca, Ovna i Djevice, ostarit će čekajući svoju srodnu dušu

Ljubav kasno kuca na vrata Jarca, Ovna i Djevice, ostarit će čekajući svoju srodnu dušu

Sudbina i vječna ljubav definitivno su nešto o čemu mnogi sanjaju. Doživjeti takvu emociju rijetka je sreća, ali i nešto krajnje nepredvidivo. S tim u vezi, neki pronađu ljubav rano, drugi kasno u životu, a neki možda nikad…

Budući da nema vremenskog ograničenja, uvijek vrijedi sljedeće – ne treba se prestati nadati velikoj ljubavi! To se posebno odnosi na ova tri horoskopska znaka, jer su velike šanse da ljubav pronađu tek u starosti.

Ovi horoskopski znakovi svoju pravu ljubav pronalaze tek kasnije u životu.

Jarac

Jarac je vrlo disciplinirano i ambiciozno biće. Vrlo rano u životu zna gdje želi biti kasnije i teško ga je odgovoriti od tog cilja. Dok neki dopuštaju da ih život uzme, a ponekad i zaobiđe, Jarci uvijek ostaju fokusirani i vrlo precizno postavljaju svoje prioritete. No, često je to karijera, zbog čega Jarci brzo zanemare svoj privatni život, a prije svega ljubav.

Osim toga, imaju vrlo visoke standarde kada je u pitanju njihov partner i definitivno imaju precizne ideje o tome što očekuju od veze.

Međutim, tijekom života takvi kruti obrasci mogu biti omekšani različitim iskustvima. Jarac shvaća da se ne može sve planirati i kontrolirati. To objašnjava zašto svoju pravu ljubav pokušava pronaći kasnije u životu. Ali tada ljubav može postati još intenzivnija!

Ovan

Ovan je vrlo strastveno i impulzivno biće. Voli se stalno upuštati u nove romanse. Ovaj emotivni horoskopski znak želi stalno imati lijep osjećaj zaljubljenosti i leptiriće u trbuhu, zbog čega su prilično nestalni kada su veze u pitanju.

Osim toga, Ovnu brzo dosadi kad prođe prva ljubav. Tada traži novu osobu koja u njemu izaziva taj osjećaj. Ova igra jako dobro funkcionira za Ovnove dugi niz godina, ali kako stare, žele se ozbiljno posvetiti vezi i iskusiti duboke, dugotrajne osjećaje.

Nakon što su izgubili rogove kroz mnoge afere, drame i iskustva, Ovnovi svoju pravu ljubav teže pronaći kasnije u životu. Tada će biti i pouzdani, lojalni partneri, piše Miss7.

Djevica

Djevica se također temom ljubavi bavi tek kasnije u životu. Ovaj horoskopski znak je vrlo vrijedan i perfekcionist. Djevice stavljaju sebe na prvo mjesto, a onda sve vezano uz njihovu viziju idealnog života. Djevica mnogim stvarima pristupa vrlo pragmatično i želi da se njezini zahtjevi u potpunosti ispune.

Za vezu, sve stavke na popisu moraju biti označene: dobar posao? Stabilan? Jednaki ciljevi? Nakon što djevica u prvoj polovici života teži utopističkoj ideji savršenstva, isključuje sve što ne odgovara njezinu pogledu na svijet i voli zaboravljati svoju strast, u starosti spoznaje da se ljubav ne može proračunati.

Potrebni su kompromisi i spremnost na prihvaćanje druge osobe sa svim njenim hirovima. Djevica koja postane mudra konačno bi mogla iznenaditi samu sebe partnerom kakvog nije očekivala.

Izvor: Najženstveniji

Astrolozi su izglasali 2 najgore supruge Zodijaka i 2 kojima pripada titula ‘žene iz snova’.


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima