back to top

Mayanski horoskop otkriva 3 znaka koji se suočavaju s životnim preokretima i punim novčanicima

Mayanski horoskop otkriva 3 znaka koji se suočavaju s životnim preokretima i punim novčanicima

Godišnji horoskop starih Maja kaže da će 3 znaka imati najviše sreće u 2024. Neki će riješiti svoje financijske probleme i kraj ove godine dočekati “okupani u luksuzu”, dok će neke dočekati “prava ljubav”.

Doznajte koji su to znakovi da 2024. godina po majanskom horoskopu donosi sve najbolje!

Zmija (2. travnja – 29. travnja)

Pripadnici ovog znaka bit će među onima koji će kraj 2024. godine dočekati debelog novčanika i pozamašnog stanja na banci.

Početkom godine očekuju ih izazovi s novcem, imat će više troškova nego što misle da će moći podnijeti, no na proljeće će doći do preokreta.

Ideje koje su imali za koje su sumnjali da će se ikada ostvariti počet će se ostvarivati. I više nego uspješno! Već na ljeto bit će više nego zadovoljni postignutim, a “zlatni niz” nastavlja se do kraja godine.

Šišmiš (26. srpnja – 22. kolovoza)

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ako već nisu pronašli srodnu dušu, naći će je 2024. godine! Vaša potraga i godine čežnje, patnje i razočarenja su završene.

Osoba koju ljeti upoznate na nekom društvenom događaju oborit će vas s nogu. Ne samo to, već će to biti veza o kojoj ste sanjali cijeli život. Povjerenje, podršku i strast koje nikako ne biste mogli spojiti u jednoj osobi, a koji su vam uvijek bili prijeko potrebni, pronalazite u novom partneru.

Ne oklijevajte previše, krenite u avanturu i recite “da” – nećete požaliti.

Gušter (13. prosinca – 9. siječnja)

Vaša sreća u 2024. je u skladu, miru i duhovnoj transformaciji koja će vam otvoriti nove horizonte i pomoći da drastično poboljšate kvalitetu svog života.

Drugim riječima, bit će svega za vas u 2024.! Što se financija tiče, situacija će od jeseni biti izuzetno povoljna, imat ćete odličnu priliku povećati budžet, pa čak i uštedjeti za neka lijepa putovanja.

Duhovna transformacija najviše će se osjetiti na polju ljubavi gdje iza sebe ostavljate toksične odnose, ljude koji su vas povrijedili. Ljepota svega je u tome što nećete biti tužni, već preporođeni. A to će otvoriti vrata novim ljubavima, bez straha, rezervi, sumnji…

Izvor: Kruzer

Rođenima na ove datume život će se drastično i nepovratno promijeniti do kraja 2024.


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima