back to top

MONSTRUM UBIO SUPRUGU I 3 SINA: USMRTIO NAJBLIŽE DOK SU SPAVALI, A ONDA OKRENUO CIJEV KA SEBI

MONSTRUM UBIO SUPRUGU I 3 SINA: USMRTIO NAJBLIŽE DOK SU SPAVALI, A ONDA OKRENUO CIJEV KA SEBI

Jonathon Candy (42) ubio je u ponedjeljak ujutru suprugu Lindzi (19) i trojicu sinova dok je najmlađeg poštedio. Policija je pronašla pet tijela u porodičnoj kući nakon što je dječak, koji ima 10 godina, pozvao hitne službe da prijavi zločin.

– Ostaje misterija šta je navelo Candya da ubije suprugu i troje djece. Ne znamo zašto je četvrto dijete pošteđeno niti motiv za ubistva – rekao je narednik Gari Najt iz loklane policije.

Desetogodišnjak je predat na čuvanje rođacima.

– Policija nije imala prethodni kontakt sa porodicom i nije ranije pozivana u njihovu kuću – rekao je Najt za VVNIT.

MONSTRUM UBIO SUPRUGU I 3 SINA: USMRTIO NAJBLIŽE DOK SU SPAVALI, A ONDA OKRENUO CIJEV KA SEBI

Istražitelji vjeruju da je pucnjava počela nakon svađe supružnika u nedjelju uvečer ili u ponedeljak rano ujutro. Tijela žrtava pronađena su u različitim dijelovima kuće, a policija je saopštila da je pronašla dva tijela na spratu i dva u prizemlju. Jedno od djece je upucano u krevetu.

Oglasila se i škola u koju su ušli ubijeni Itan (14) i Lukas (12) Kendi.

– Šokirani smo, srca su nam slomljena, ovakva tragedija jednostavno prkosi razumu – napisao je direktor Charles Bradley u saopštenju roditeljima.

Treći ubijeni brat, Dilan, imao je 22 godine.

Komšija Brayan Gream rekao je za KFOR da niko ne može da vjeruje šta se desilo.

– Niko to nije očekivao! Bili su sjajna porodica i dobri prijatelji. Stalno smo se obilazili i družili. Zaista će nam nedostajati. Zaista bismo voljeli da se ovo nije dogodilo – rekao je komšija.

Otac monstrum je radio kao video inženjer dok je porodica živjela u kraju gdje kuće koštaju od 211.000 do 365.000 dolara.

(A.S./Kurir)

The post MONSTRUM UBIO SUPRUGU I 3 SINA: USMRTIO NAJBLIŽE DOK SU SPAVALI, A ONDA OKRENUO CIJEV KA SEBI first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima