Muškarac uhodi studentice preko oglasa za stan, objavio jezive poruke: ‘Stariji sam i iskusniji…’


U Facebook grupi Studentskog doma “Stjepan Radić – Sava” nekoliko se studentica požalilo da su naišle na oglas 50-godišnjaka koji iznajmljuje stan na zagrebačkom Trešnjevcu, a šalje uznemirujuće i odvratne poruke mladim djevojkama koje kontaktiraju Naime, muškarac posjeduje dva stana u Zagrebu na području Trešnjevke, jedan s tri spavaće sobe, drugi s jednom i dnevnim boravkom s kaučem, pišeJutarnje novine.

Iako oglasi više nisu aktivni na oglasniku, pronašli smo ih u arhivi. U jednom od oglasa objavljenih na nekoliko platformi za najam nekretnina, stariji muškarac tvrdi da u stanu već žive dvije osobe te da se traži treća. U drugom oglasu za jednosobni stan iznajmljuje se trosjed u dnevnoj sobi. U njima je stajala napomena da se za stan mogu prijaviti samo žene. U drugom oglasu stoji da to mogu biti i mlađe zaposlenice do 27 godina.

“Cijena najma nije fiksna i podložna je dogovoru. U slučaju potrebe rezervacije sobe radi se zapravo o depozitu u istom iznosu, a uz dogovor je i to moguće”, stoji u jednom od oglasa.

U objavi koja je pokrenula lavinu na Facebooku objavljeni su screenshotovi razgovora na kojima se vidi kako djevojka pita muškarca koji je objavio oglas o detaljima stana koji nudi u najam, no razgovor vrlo brzo ide u vodu. uznemirujući smjer.

Na početku je zamoli da mu napiše kratak podatak o sebi. “Pod info mislim da napišete koji ste fakultet, koja ste godina, odakle dolazite, gdje ste ranije bili smješteni, razlog promjene smještaja, na koliko dugo želite iznajmiti. Čekam vaše odgovor”, napisao joj je. Djevojka kratko odgovara na neka njegova pitanja i ispričava se što joj je trebalo više vremena da mu se javi jer je “bila u kinu”.

Nakon njezina odgovora uslijedila je poruka „OK, jeste li bili u Cinestaru, koji ste film gledali? Pretpostavljam da ste u Zagrebu?” Raspituje se i gdje je smještena, “što za nju znači smještaj koji je OK”.

Ostatak teksta i fotografije možete pogledatiovdje.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima