Muškarcu koji je u Vrapčićima nožem ozlijedio suprugu određen pritvor

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva HNŽ-a, rješenjem Općinskog suda u Mostaru od 3. studenoga ove godine, određen je pritvor u trajanju od mjesec dana Edisu S. (1995.), nastanjenom u Mostaru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo “nasilje u obitelji”.

Osumnjičenom Edisu S. se stavlja na teret da je 1. studenoga 2023. godine, oko 8 sati u Mostaru, u mjestu Vrapčići, u iznajmljenoj sobi, u objektu vlasništvo E. Š., u kojem je boravio sa suprugom i dvoje malodobne djece, u jednom trenutku nasrnuo na suprugu te ju je nožem pokušao četiri ili pet puta ubosti u vrat.

Oštećena je, braneći se od napada, pokušala spriječiti ubode u vrat i tom prilikom zadobila posjekotine na desnoj ruci i vratu, uslijed čega su joj nanesene lake tjelesne ozljede.

Napadu je prethodio verbalni sukob, i to tako da se osumnjičeni obratio supruzi povišenim tonom govoreći joj: “Sve ću vas pobiti i ići u zatvor”.

Tužiteljstvo je predložilo sudu da se pritvor osumnjičenom Edisu S. odredi iz razloga jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo za koje se tereti ili da će dovršiti pokušano kazneno djelo ili da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti, a za ta kaznena djela može se izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, što je Općinski sud u Mostaru prihvatio i ocijenio sasvim utemeljenim i opravdanim, te odredio mjeru pritvora osumnjičenom.

Županijsko tužiteljstvo u Mostaru u suradnji s MUP-om HNŽ – PU Mostar nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo.

Muškarcu koji je u Vrapčićima nožem ozlijedio suprugu određen pritvor Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima