back to top

NAČELNIK KRIM POLICIJE OTKRIO ZAŠTO OSUMNJIČENI NEĆE DA OTKRIJU GDJE JE TIJELO DANKE ILIĆ

NAČELNIK KRIM POLICIJE OTKRIO ZAŠTO OSUMNJIČENI NEĆE DA OTKRIJU GDJE JE TIJELO DANKE ILIĆ

Radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su udarili djevojčicu automobilom, a potom tijelo bacili na deponiju.

Kako Cmolić dalje objašnjava, u početku su osumnjičeni sarađivali, ali ubrzo nakon je bilo jasno da se radi o osobama koje nemaju empatiju.

  • To je takav profil ličnosti… IQ je nizak, nema empatije… Oni jesu u startu bili saradljivi, ali ne znam kako bih objasnio profil tih ljudi. Nikad se nismo susreli sa takvim tipom ličnosti. To su ljudi iz siromašnih porodica, jedan živi sa bratom, spava sa njim u krevetu, alkoholičari… Kod njih ne može da se vidi empatija. U jednom momentu smo mislili da nas zavitlava, onda pomislite da je zaista mentalno zaostao, a sa druge strane pokazuje znakove sociopate, sadiste, manijaka… Kao da ima više ličnosti u sebi – kaže Cmolić.

Vozač Dejan Dragijević nije ni primijetio da je udario Danku, to je uočio suvozač Srđan Janković. Djevojčici nisu ukazali pomoć, već je suvozač svirepo bacio na zadnje sjedište puno alata. Kada se djevojčica probudila u automobilu, suvozač ju je udavio i tijelo su potom odvezli na divlju deponiju, otkrio je načelnik UKP Cmolić.

NAČELNIK KRIM POLICIJE OTKRIO ZAŠTO OSUMNJIČENI NEĆE DA OTKRIJU GDJE JE TIJELO DANKE ILIĆ
Foto: Društvene mreže

Da se to tako desilo, potvrdili su obojica osumnjičenih. Međutim, jedno je i dalje misterija – gdje i kako je skriveno tijelo Danke.

  • Činjenica je da se njima priče poklapaju, ali jedino što se razlikuje je ko je udavio dijete jer tragova krvi nema. Dijete nije krvarilo, ono je vjerovatno udareno, onesvijestilo se – rekao je Cmolić i dodao:
  • Prebacivali su krivicu jedan na drugog. Na deponiji je jedan čuvao stražu, drugi bacio dijete. Jedan od njih, suvozač, je dijete prebacio sa deponije na drugu lokaciju. Ne može da se dopre do suvozača, da kaže gde je prebacio tijelo. Posjlednja neka naša verzija je da je nešto gnusno uradio sa tim tijelom, to je naša pretpostavka, s obzirom na šta je sve spreman i da nas “voza” danima. Malo je teže sada objasniti, sada postaje svjestan pritiska javnosti, sada možda neće da kaže kakvu je grozotu uradio sa tijelom – rekao je Cmolić.

Kako kaže načelnik UKP Ninoslav Cmolić, jedan od ubica ima blokadu i ne može da se sjeti gde je ostavio tijelo.

  • Mi ćemo sada zvati određene stručne službe da li on ima blokadu pa ne može da se sjeti, jer to je njegova priča. On tvrdi da ima blokadu i da ne može da se sjeti, pa se naprasno seti i navede nas na neku lokaciju – kaže.

(Blic.rs)

The post NAČELNIK KRIM POLICIJE OTKRIO ZAŠTO OSUMNJIČENI NEĆE DA OTKRIJU GDJE JE TIJELO DANKE ILIĆ first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima