Nakon ljuljački i teretane, novi viralni video / Talibani na rolama patroliraju ulicama Kabula


Video talibanskih snaga sigurnosti u patroli na koturaljkama u najvećem afganistanskom gradu pojavio se na internetu ovog tjedna i brzo je postao viralan.

Na videu se također vidi kako nekim borcima s ramena vise talibanske zastave, dok se voze na rolama držeći se za vojno vozilo i noseći puške kalašnjikov.

Dvije godine nakon američkog povlačenja, video je bio upečatljiv podsjetnik na pobjedu Talibana i neuspjeh Sjedinjenih Američkih Država.

“Prvi dio vojnog performansa umjetničkog klizanja na ulicama Kabula”, napisao je Yadullah Marvi u opisu videa koji je objavio. Marvi je sportaš parkour u Afganistanu.

Talibani koji su preuzeli kontrolu nad Afganistanom nakon što se Amerika povukla iz regije nisu isti kao oni koji su vladali zemljom prije 2001. godine.

Vrlo su svjesni svog imidža dok preuzimaju dominantnu ulogu. Koriste se društvenim mrežama i internetom kako bi stvorili novu sliku o sebi.

Fotografije talibanskih boraca koji uživaju u zabavnim parkovima i ljuljaju se na ljuljačkama sada redovito obilaze internet.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima