back to top

NEMAM RIJEČI ZA OVO ZLO U KOJEM ŽIVIMO: POLICIJSKOM INSPEKTORU IZ TUZLE PRIJETI 40 GODINA ZATVORA

NEMAM RIJEČI ZA OVO ZLO U KOJEM ŽIVIMO: POLICIJSKOM INSPEKTORU IZ TUZLE PRIJETI 40 GODINA ZATVORA

Admir Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzla objasnio je da će nakon kriminalističke obrade osumnjičeni biti sproveden na saslušanje kod postupajućeg tužioca.

– Nakon saslušanja tužilac će odlučiti o tačnoj kvalifikaciji krivičnog djela– izjavio je Arnautović.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni se tereti za ubistvo i to teži oblik krivičnog djela za koji je zaprijećena kazna dugotrajnog zatvora od 40 godina.

Policijski inspektor koji je kako saznajemo bio pred penziju, upucao je sinoć Kahrimanovićevu hicima iz pištolja, nakon čega je pobjegao.

Policija je u rekordnom vremenu uspjela da ga locira i uhapsi ispred zgrade u kojoj živi.

– Sinoć oko 21 sat PS Centar je zaprimila pijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usljed kojih je podlegla – naveli su iz policije.

Istovremeno, brojni prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama opraštaju od ubijene Amre.

– Tako dobra tako fina osoba, moja šefice draga ne mogu da vjerujem sta se desilo. Uvijek si bila tu uz mene , savjetovala me ko svoje dijete i uvijek si tu kad zaškripi. Provele smo neko vrijeme zajedno i bas smo se slagale ostat ces mi u lijepom sjećanju. Tugaaa prevelikaNemam riječi za ovo zlo u kojem živimo, jako sam tužna i potresena, jos jedna divna žena ode.

The post NEMAM RIJEČI ZA OVO ZLO U KOJEM ŽIVIMO: POLICIJSKOM INSPEKTORU IZ TUZLE PRIJETI 40 GODINA ZATVORA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima