back to top

Nezavisnost: Wimbledon, oprez, upravo si naljutio Novaka

Najbolji tenisač svih vremena Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale nakon rutinske pobjede nad Holgerom Runeom nakon tri seta.

Njegova izjava okupljenima nakon utakmice izazvala je veliku pozornost. Daily Mail je u svom tekstu istaknuo kako je Đoković, kao i obično, sve krivo shvatio, dok je s druge strane Independent napisao tekst o Đokoviću, pod naslovom “Wimbledon, pazi: Upravo si razbjesnio Novaka”.

– Ali vratit ćemo se na kraj Đokovićeve pobjede u tri seta. Teniskim rječnikom, ovo je možda bio savršen meč za njega u pravom trenutku. Postoji osjećaj da Srbinova moć pomalo slabi ove godine, ako ni zbog čega drugog, onda zbog prisustva vremena – jedine snage u sportu s boljim rezultatom od Đokovića. Ne griješite, osvajač 24 Grand Slam naslova može osvojiti Wimbledon ovaj tjedan. I dalje je među favoritima, i to s pravom. Ali nakon povlačenja s Roland Garrosa i steznika na operiranom desnom koljenu, s malo ograničenih pokreta, pošteno je reći da će ova pobjeda u tri seta biti dobrodošla, piše Independent.

Izvor: ( www.sportskacentrala.com / Znamo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima