back to top

Obradović nakon Asvela: Opušteno zbog derbija, kad budemo kompletni bit ću slatke boli

Partiazn je u četvrtak najavio “vječni derbi” uvjerljivom igrom protiv Aswella.

Trener Željko Obradović bio je zadovoljan igrom nakon konferencije i nije zamjerio igračima što su se opustili u četvrtoj dionici.

Zadnji dio je bio slabiji, što je i očekivano jer igramo derbi protiv Zvezde. Odvažila se na izvrsnu obranu, individualnu kvalitetu. Kontrolirali smo događanja od prve do zadnje minute, stigli do pobjede, a sada se okrećemo vječnom derbiju. Hvala još jednom navijačima, bili su sjajni, kao i uvijek. Utakmica je bila gotova sredinom treće četvrtine. Rasporedio sam minutažu, odmorio igrače, dao ostalima da igraju. Moram istaknuti Tristana i Allena koji su odlično igrali u obrani. PJ je dobro, spreman je za derbi, a za Ledaya stvarno nemam odgovor u ovom trenutku. Vidjet ćemorekao je Obradović.

Ovu sezonu mnogi uspoređuju sa sezonom u kojoj je Obradović s Fenerbahčeom osvojio Euroligu.

Ne volim to uspoređivati. Fokusiran sam na Partizan i sezonu koja je u tijeku. Imamo dosta problema s ozljedama, ritam je ubitačan, nemamo vremena za odmor, nemamo vremena za trening. Što se Zvezde tiče, imamo samo jedan dan. Dakle, samo moramo napraviti plan. Ali to nije naš problem, to je problem svih momčadi. Iskreno, presretan sam zbog situacije koju imamo, a kad se svi oporave, čeka me slatka poslastica. Osim toga, vidjeli ste reakciju navijača kada je u pitanju Lauvergne, on je vrhunski igrač, svi znate kakvu tetovažu ima na tijelu. Kad se jednom navučeš na Partizan, teško se odviknutizavršio je trener Partizana.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima