back to top

OGLASILA SE BEČKA POLICIJA O NESTANKU DANKE ILIĆ (2)

OGLASILA SE BEČKA POLICIJA O NESTANKU DANKE ILIĆ (2)

  • Čim bude novih informacija, saopštit ćemo ih – kažu u zvaničnom odgovoru iz bečke policije, prenose srbijanski mediji.

U odgovoru koji je bečka policija dostavila redakciji Blica, navodi se da je saslušan svjedok koji je snimio video na kojem se vide dvije žene i djevojčica na stanici u centru Beča.

  • Nisu identifikovani drugi svjedoci – kažu iz bečke policije.

Marko Blagojević, ambasador Srbije u Beču, u utorak ujutro, 2. aprila, rekao je da se očekuje da policija u Austriji obavijesti o identitetu osoba sa snimka.

  • Dijaspora se nalazi u velikom broju ovdje, ono što je važno prate se vijesti iz Srbije i bilo je važno da ih obavijestimo o ovom snimku i da postoji mogućnost da se Danka nalazi u Austriji. Sada su i mediji u Austriji počeli da objavljuju to, desetine hiljada naloga, udruženje, organizacije… Svi su veoma solidarni i veoma se korektno ponašaju vezano za javljanje – rekao je Blagojević.

Podsjetimo, mala Danka nestala je u utorak oko 13.45 i od tada joj se gubi svaki trag. Policija je u više navrata pretraživala teren u Banjskom polju koristeći najsavremeniju opremu, ali nije pronađen niti jedan materijalni dokaz koji bi mogao da ukaže šta se desilo sa dvogodišnjom djevojčicom.

(Blic.rs)

The post OGLASILA SE BEČKA POLICIJA O NESTANKU DANKE ILIĆ (2) first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima