OnePlus Fold prikazuje noviji izgled i drugačije ime

Sve ovo vrijeme smo isticali kako će OnePlus na tržištu predstaviti svoj prvi sklopivi telefon.

Apple predstavlja iPhone 15 modele 13.09.2023. – poznate cijene

Izvorno mu je ime bilo OnePlus Fold, a trebao se predstaviti vrlo uskoro.

TikTok se prilagođava pravilima EU – nepersolizirani “For you feed” prvi je korak

Međutim, došlo je do iznenađujućih promjena u ime i dizajn uređaja. Naime, umjesto OnePlus Fold, uređaj će se zvati “OnePlus Open“, a sada imamo i nove render slike koje prikazuju značajne izmjene u njegovom izgledu.

“Stariji” prikaz (renderi) OnePlus Open (a.k.a Fold) modela telefona:

Prema novim prikazima, kada je zatvoren, OnePlus Open sada podsjeća mnogo više na Oppo Find N2 nego što je bilo prikazano u početnim renderima.

HarmonyOS 4 (EMUI 14) je predstavljen – donosi vizualne novitete i više prilagodbe

Također, uređaj je nešto manji, iako će i dalje biti veći od Find N2. Na stražnjoj strani, primjećujemo da je Hasselblad logo sada samo slovo “H”, a iznad njega se nalazi senzor koji bi mogao biti ToF ili LiDAR senzor.

OnePlus Open (novo ime) ali i drugačiji dizajn !

Uz to, selfie kamera unutarnjeg zaslona je pomaknuta iz gornjeg lijevog kuta u gornji desni kut, što će biti praktičnije za korištenje u portretnom načinu rada. Zvučnici su također pomaknuti radi boljeg zvuka, a okvir uređaja je dotjeran kako bi pružio ugodnije korisničko iskustvo.

Petal Maps radi na Huawei satovima bez mobitela

Što se tiče tehničkih specifikacija, OnePlus Open će imati 7,8-inčni unutarnji zaslon i 6,3-inčni vanjski zaslon, oba sa 120 Hz osvježenjem. Pokretat će ga Snapdragon 8 Gen 2 SoC, uz pomoć do 16 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu.

tekst1sl2
OnePlus Open (novo ime) ali i drugačiji dizajn !

Kada je riječ o kamerama, očekuje se da će i glavna i ultraširoka kamera imati senzore od 48 MP, dok će telefoto kamera imati 64 MP. Baterija uređaja će imati kapacitet od 4800 mAh i podržavat će brzo punjenje od 67 W.

HT i ISKON od 1.10.2023. dižu cijene za 5%

Unatoč ranijim glasinama o predstavljanju uređaja u kolovozu, čini se da će njegovo lansiranje biti odgođeno. No, ljubitelji OnePlusa će se sigurno strpjeti kako bi dobili ovaj intrigantni uređaj.


tekst1sl3 2
OnePlus Open (novo ime) ali i drugačiji dizajn !

Kao što smo i obećali, donosimo vam usporedni prikaz starih i novih rendera, a sada je vaš red. U komentarima nam napišite koji dizajn vam se više sviđa i zašto. Vaša povratna informacija pomoći će nam bolje razumjeti preferencije zajednice i s nestrpljenjem očekujemo vaše mišljenje.

Samsung Galaxy S24+ / Galaxy S24 Ultra donose razlike ali ne toliko značajne

Ono što nas također zanima je i to hoćete li (ako razmišljate o kupovini sklopivog modela telefona) radije novce dati OnePlus tvrtki ili je vaš izbor ipak Samsung i aktualni modeli?

tekst1sl4
OnePlus Open (novo ime) ali i drugačiji dizajn !

Svoja mišljenja i dojmove svakako nam javite u komentare. Što mislite o promijeni imena telefona u zadnji tren, dali će to biti dobar ili pogrešan potez?

tekst1sl5
OnePlus Open (novo ime) ali i drugačiji dizajn !

A mi vam u tekstu donosimo stare rendere ali i ove aktualne, pa nam recite koji su po vama bolji, vizualno ljepši za prvi sklopivi OnePlus.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima