back to top

Otvorena preuređena dm prodavnica u sarajevskom naselju Grbavica – Poslovne novine

Podrška projektu porodične tribine Kids Zone.

dm prodavnica u sarajevskom naselju Grbavica ponovo je otvorila svoja vrata za kupce. U osvježenom prostoru, na adresi Grbavička 40, brojni kupci mogu potražiti svoje omiljene proizvode iz širokog dm asortimana koji uključuje proizvode bio porijekla, zatim proizvode za njegu i ljepotu, bebe i djecu te za održavanje higijene domaćinstva. Novina za  sve kupce je proširenje ponude proizvoda za asortiman osvježivača prostora, insekticida i svijeća.

Razlog više za kupovinu su proizvodi dostupni po UVIJEKPOVOLJNO cijenama kao i dm active beauty program lojalnosti te aplikacija ‘Moj dm’ s kojima kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede.

Pokloni, 15% popusta i vrijedna donacija

Kako bi nagradio vjernost svojih kupaca, dm je na dan otvorenja svakom kupcu poklonio ceker, a za kupovinu u iznosu od 30 KM ili više, dm je pripremio mali znak pažnje. Kupcima, čiji je račun iznosio 80 KM ili više dm je poklonio peškir. Osim navedenog, kupci su danas mogli uživati i u uštedama od -15% na ukupnu kupovinu, a ovaj popust moći će iskoristiti i naredna dva dana, tačnije do 30.9.2023. godine.

Kompanija dm je i ovaj put dala svoj doprinos lokalnoj zajednici, uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM FK Željezničar koji je tokom prethodne godine pokrenuo koncept porodične tribine Kids Zone na fudbalskom stadionu Grbavica u namjeri afirmisanja pozitivnih vrijednosti sporta i sportskih nadmetanja te promovisanja inkluzivnog okruženja i stadionskog ugođaja za sve generacije.

„U sklopu ovog projekta, klub redovno organizira podjelu besplatnih karata za osnovce iz sarajevskih škola, a također je obezbijedio 180 posebnih, sezonskih karti za djecu iz Domova za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave i SOS Dječije selo, kao i za djecu i roditelje i staratelje iz 12 udruženja koja brinu o djeci. U okviru sveobuhvatne strategije privlačenja novih generacija i porodične kategorije gledalaca klub čini kontinuirane napore kako bi unaprijedio stadionski prostor i kreirao ugodno okruženje za sve generacije. Važan dio tih napora je i higijena i čistoća na tribinama i ostalim prostorima stadiona i klub se zahvaljuje na donaciji kompanije dm čije ćemo proizvode koristiti za održavanje i čišćenje porodične Kids zone tribine, kao i drugih prostora u narednom periodu“, kazao je Jusuf Tanović, potpredsjednik Upravnog odbora FK Željezničar.    

Otvorena preuređena dm prodavnica u sarajevskom naselju Grbavica - Poslovne novine

Donaciju je uručila Edisa Lačić, područna menadžerica koja je tom prilikom poručila: „Kontinuirano ulažemo u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo i nastojimo podržati svaku inicijativu koja će učini život ljepšim u okviru te zajednice, a ideja o porodičnoj tribini i afirmaciji pozitivnih vrijednosti sporta je upravo ono što želimo podstaći“, kazala je Lačić i dodala: „Našim kupcima uvijek nastojimo osigurati ugodan osjećaj kupovine, stoga redovno radimo preuređenja i osvježenja naših prodajnih objekata te nastojimo obogatiti našu ponudu u skladu sa aktuelnim trendovima i potrebama naših kupaca.“

Nagradna igra do 5. oktobra

Povodom početka rada preuređene prodavnice svim kupcima dm je priredio i vrijednu nagradnu igru koja će trajati do 5.10.2023. godine. Prva nagrada je Rowenta robot usisivač Explorer Serie 80 + poklon paket, druga je Mobitel Xiaomi Redmi 9c + poklon paket, dok će deset sretnih kupaca osvojiti dm poklon kartice u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Grbavička 40 je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 20:00 sati, subotom od 09:00 do 20:00, dok su nedjelja i praznici neradni dani.

poslovnenovine.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima