Ovan, Škorpion, Strijelac i Lav su najtvrdoglaviji znakovi, stvaraju probleme i tamo gdje ih nema

Ovan, Škorpion, Strijelac i Lav su najtvrdoglaviji znakovi, stvaraju probleme i tamo gdje ih nema

Arogantne osobe često nisu voljene u društvu, a u njihovim životima ima puno konflikata. Svoje interese uvijek stavljaju na prvo mjesto, a tuđe preziru.

Prema astrolozima, arogancija je najčešći od četiri horoskopska znaka. To često uzrokuje probleme koji su se mogli izbjeći.

Ovan

Ovnovi su vrlo impulzivni i ne škrtare s riječima, osobito u sukobima. Ponekad im nedostaje finoće da izbjegnu oštre kutove i zamke u sporovima, koji uzrokuju velike skandale. Preziru ljude oko sebe jer sebe smatraju primjerom savršenstva.

Ovan je u stanju osvetiti se onima koji su povrijedili njihove osjećaje. Oni rođeni u znaku Ovna teško grade odnose i često ostaju usamljeni.

Škorpion

Škorpioni imaju vrlo naglu narav i lako manipuliraju drugima u svoju korist. Spremni su postići svoje ciljeve pod svaku cijenu i mogu biti vrlo nemilosrdni na tom putu. Škorpioni preziru sve koji su u životu postigli manje uspjeha od njih.

Rođeni u znaku Škorpiona teško pronalaze sreću u ljubavi, jer umjesto da grade skladnu vezu, oni sa svojom srodnom dušom organiziraju “natjecanja”.

Strijelac

Strijelci obično druge gledaju s prezirom i lako prekidaju veze s ljudima koji im u nekom trenutku prestanu biti zanimljivi.

Strijelci jako dobro skrivaju svoje osjećaje, pa lako mogu manipulirati drugima u vlastitom interesu. Ako je Strijelac ljut, to neće utjecati na njegov izraz lica, ali se može osvetiti čekajući pravi trenutak.

Lav

Predstavnici ovog vatrenog znaka ne boje se izraziti ono što osjećaju i nije bitno jesu li to negativne ili pozitivne emocije. Lavovi su navikli uvijek biti prvi u svemu i preziru one koji se smatraju gubitnicima.

Ne zaboravljaju uvrede, ali ne žure se ni osvetiti – Lavovi će pričekati dok prijestupnik zaboravi na sukob, a zatim će upotrijebiti sve svoje “alate”.

6 najuspješnijih znakova Zodijaka: Lav je rođeni vođa, Jarac ne odustaje od planova i ambicija


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima