OVO JE UBIJENI MUŠKARAC KOJEM JE SUPRUGA NARUČILA UBISTVO

OVO JE UBIJENI MUŠKARAC KOJEM JE SUPRUGA NARUČILA UBISTVO

Danas je otkrivena pozadina – njegova supruga Slađana (28) je, kako se sumnja, organizovala muškarca S. M. (25) i maloljetnika (17) da tog jutra ubiju Dejana i pokušaju da prikriju zločin, da sve izgleda kao saobraćajna nesreća!

Tog 5. augusta oko 5.30 sati ujutru pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgorio. Sve se dogodilo u mjestu Klokočevac, nedaleko od Dejanove kuće.

Vatrogasci su za volanom zatekli ugljenisano tijelo muškarca. Tada se pretpostavljalo da je vozio neispravan automobil, da je sletio sa puta, prevrnuo se i zapalio.

Manje od 24 sata prije nesreće, Dejan je sa svojom suprugom slavio godišnjicu braka, a oni su bili zajedno 10 godina.

OVO JE UBIJENI MUŠKARAC KOJEM JE SUPRUGA NARUČILA UBISTVO

Dejan je tog dana na svom Facebook profilu kačio zajedničke fotografije uz poruku: „Sretna nam godišnjica braka“.

Ovaj bračni par zajedno ima četvoro djece. Dejan je radio u rudniku u Majdanpeku.

UBILI DEJANA, PA INSCENIRALI MJESTO NESREĆE

Tri mjeseca od nesreće otkrivena je mračna istina – Dejan je ubijen, a uhapšeni su S. M. (25), maloljetnik (17) i supruga Slađana, za koju se sumnja da je ugovorila ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. augusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu ga sačekali i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbijedila Slađana P., udarili nesretnog čovjeka više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

OVO JE UBIJENI MUŠKARAC KOJEM JE SUPRUGA NARUČILA UBISTVO

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac tijelo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mjesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Slađana je nakon nesreće na društvenim mrežama objavljivala fotografije Dejana, uz potresne riječi. Ona je otišla i korak dalje – u izjavi za „Blic“, nakon „nesreće“, pričala je koliko joj njen suprug nedostaje!

  • Od svega na cijelome svijetu jedino mi nedostaje moj suprug. Znam da ga više neću vidjeti, i da moram naprijed zbog svoje djece, ali bol je neopisiva i jako nam je teško – rekla je Slađana nakon smrti supruga.

(E.F. / Blic)

The post OVO JE UBIJENI MUŠKARAC KOJEM JE SUPRUGA NARUČILA UBISTVO first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima