back to top

Ovo muškarci mrze u vezi sa vođenjem ljubavi

Vjerovatno se slične stvari ne dopadaju ni ženama, ali ovoga puta riječ je o ponašanju partnerki zbog kojeg muškarci gube interesovanje ta seksualne odnose.

Nemate samopouzdanja

Ah, ta dosadna riječ…Ali činjenica je da nam je ono potrebno na svakom životnom polju. Nimalo nije seksi namještanje kose, popravljanje šminke ili prikrivanje celulita, ožiljaka ili sličnog dok se rade ‘one’ stvari. Tada treba biti najopušteniji i ne brinuti ni o čemu, jer kome je još do traženja mana u tim trenucima?

Niste aktivni

Ležite nepomično i očekujete da partner sam izvede akciju. Veliko ‘ne’. Vođenje ljubavi je aktivnost za dvoje ljudi koji podjednako učestvuju. I za nju je potreban trud. Cilj je da svima bude lijepo, da svi uživaju i da budu zadovoljeni. Tako da treba da se vodite onim- koliko daješ, toliko dobijaš.

Imate posebne uslove

Ako uradi to i to, seks je zagarantovan. A ako ne? Biće mu dovoljan i poljubac za laku noć. Koga to može da uzbudi? Ucjena je ubica ljubavi, a ne samo uzbuđenja. Govorimo o nečemu što volite oboje i do čega treba da dođe spontano, kada se osjeti potreba, energija i želja, a ne o ugovorenom parenju, pod uslovima koje diktira jedna osoba.

Izbjegavate da probate nešto novo

Poslije nekoliko puta već ste prošli kroz sve klasične poze i vjerovatno niste imali vremena da se mrdnete sa kreveta. Partner želi nešto novo. Druge, zanimljivije i čudnije poze, druga mjesta, stolica, sto, možda priroda. A vi se osjećate sigurno samo u provjerenim situacijama. To je u redu, ali morate imati razumijevanja za partnera. Možete se prepustiti izazovima i probati, pa ukoliko vam se ne dopadne, porazgovarajte o tome. A ako vam se svidi – odlično.

Smatrate da ne morate jer ste u gužvi i niste raspoloženi

Istina, ne morate. Ali ne smijete imati lažne izgovore. Obično su oni znak da nešto u vezi nije kako treba, pa dobro razmislite.

Može vam biti loš dan, mjesec, godina. Možda ste upravo došle sa posla, posvađale se sa šefom i kolegom, mrtve ste umorne i gladne, ali razlog protiv seksa nemate. On bi učinio da se opustite, zbližite sa dragim i mirne i srećne utonete u san.

Zato, kad god možete, bez lažnih izgovora, uživajte.

 

 

Žene.ba

Ovo muškarci mrze u vezi sa vođenjem ljubavi Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima