back to top

Ovo su kapaciteti baterija iPhone 16 modela

Navodno, iPhone 16 će imati ćeliju od 3.561 mAh, što predstavlja povećanje od 6% u odnosu na prethodni model, dok će se iPhone 16 Plus zadovoljiti baterijom od 4.006 mAh, što je manje za 9% u usporedbi s kapacitetom baterije iPhonea 15 Plus.

Borba za “kralja pametnih telefona” između Applea i Samsunga i dalje traje

Iako je smanjenje kapaciteta baterije u novom modelu neobično, nije potpuno nečuveno. Međutim, ovo je prvi put da su procurile informacije o kapacitetu baterije za sve četiri modela iPhonea 16.

Što se tiče iPhonea 16 Pro, navodno će imati bateriju od 3.355 mAh, što je povećanje od 2,5% u odnosu na prethodni model, dok će Pro Max imati bateriju od 4.676 mAh, što je povećanje od 5% u odnosu na iPhone 15 Pro Max.

Kako je bivši zaposlenik odao tajne Apple-a

Ova otkrića izazvala su različite reakcije među korisnicima. Neki su zabrinuti zbog smanjenja kapaciteta baterije u modelu iPhone 16 Plus, dok drugi smatraju da će se ta razlika u praksi možda kompenzirati poboljšanjima učinkovitosti u drugim dijelovima uređaja poput SoC-a ili zaslona.


1 6
iPhone 16 “makete”. Dva “obična” modela imaju modul kamere kao iPhone 11, dok “Pro” donose već poznati i učestali modul!

Ipak, ovo smanjenje kapaciteta baterije potiče na raspravu o mogućim promjenama u dizajnu ili tehnološkim inovacijama koje bi mogle utjecati na trajanje baterije.

iPhone korisnici i scam poruke o resetiranju Apple ID-a

S druge strane, povećanje kapaciteta baterije u modelima iPhone 16 Pro i Pro Max dočekano je s optimizmom, posebno među profesionalnim korisnicima koji ovise o dugotrajnom radu svojih uređaja. Veća baterija može značiti produženo vrijeme korištenja između punjenja, što je ključno za produktivnost.


1 42
Prikaz maskica za iPhone 16 i iPhone 16 Plus modele !

Iako su informacije procurile, Apple još uvijek nije službeno potvrdio ove specifikacije. No, podudaranje ovih brojki s prethodnim glasinama daje im određenu vjerodostojnost. Još uvijek ostaje nejasno zašto su informacije o iPhoneu 16 Pro bile izostavljene iz ovih procurjelih podataka.

iPhone 16 modeli na maketi – novo/stari modul kamera i Action button svima

Očekuje se da će obitelj iPhonea 16 biti službeno predstavljena na Appleovom godišnjem događaju predstavljanja hardvera koji se tradicionalno održava u rujnu.

Zaigrajte Retro igre na svojem iPhone-u

Tada će korisnici dobiti potpune informacije o specifikacijama, dizajnu i svim novim značajkama ovih uređaja. Do tada, ostaje samo spekulacija i nagađanje o tome što nas čeka u novim modelima iPhonea.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima