Partizan savladao Albu na krilima Avramovića!

Partizan je u 9. kolu Eurolige svladao Albu rezultatom 89:74.

Partizan je bolje ušao u susret, Kaminski je postigao četiri poena, Nanelli dva. S druge strane, prva dva napada Albe, koja je išla prema Kumanđu, nisu prošla, ali iduća dva jesu za izjednačenje.

Ipak, crno-bijeli su se uspjeli odlijepiti, prvo je Kaminski ubacio tricu, a potom i Nanelli. Dobar napad Partizana koji je Nanelli okrunio otvorenim udarcem za tri, gosti su uzvratili nakon ofenzivnog skoka Timana – tricom Sterlinga.

I Olinde je pogodio tricu – za prvo vodstvo Berlinaca u igru ​​je ušao Avramovović, pogodio tricu i rezultat na kraju prve dionice bio je 18:20 u korist gostiju.

U drugom dijelu došlo je do prave raspucavanja između Avramovića i Šnajdera, a Partizan je zahvaljujući srpskom predstavniku uspio stvoriti prednost. I jedni i drugi su se mučili u napadu, domaći su povećali prednost na šest poena, ali je Alba uspjela smanjiti i na poluvrijeme se otišlo rezultatom 43:40 u korist crno-bijelih.

U trećem dijelu su se mučili i jedni i drugi. Gosti su napravili seriju 6:2, no Partizan se uspio vratiti tricom Andušića, Ledej je zatim bio precizan s linije slobodnih bacanja. Crno-bijeli su konačno došli do svoje igre, Douzer je bio precizan i s linije slobodnih bacanja, a rezultat na kraju treće četvrtine glasio je 65:55.

U posljednjoj dionici crno-bijeli su zaigrali bolje, održali stečenu prednost i ostvarili važnu pobjedu, a rezultat je na kraju utakmice bio 89:74.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima