POLICIJA OBJAVILA DETALJE DRAME U TUZLI: UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZBO ŽENU

POLICIJA OBJAVILA DETALJE DRAME U TUZLI: UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZBO ŽENU

Naime, muškarac je nanio bivšoj supruzi povrede oštrim predmetom te je završila u bolnici.

O svemu su se oglasili i iz MUP-a Tuzlanskog kantona.  

Navode kako je sinoć u 20.35 sat, dežurnoj službi PS Centar prijavljeno je da je ženska osoba E.M. (51) iz Tuzle koja se nalazi na adresi Rudarska 39 povrijeđena u predjelu grudnog koša, najvjerovatnije hladnim oružjem.

  • Na mjesto događaja odmah je upućena patrola policije PS Centar kao i uviđajna ekipa OKP PU Tuzla, te je upoznat i dežurni tužilac KTTK-a, gdje na mjestu događaja nije zatečena povrijeđena osoba, koja je u međuvremenu prevezena u JZU UKC Kliniku za maksilofacijalnu i plastičnu hirurgiju radi ukazivanja medicinske pomoći. U međuvremenu, oko 20.40 sati PS Centar javio se S.O. (54) iz Tuzle te potvrdio da je on napao E.M. kojom prilikom je rekao i svoju lokaciju, gdje su takođe pristupili policijski službenici te istom, po nalogu dežurnog tužioca oduzeli slobodu – naveli su iz policije.

Dodali su da je povrijeđenoj osobi u UKC-u Tuzla ukazana medicinska pomoć, ali se ljekar nije izjasnio o stepenu povreda, a povrijeđena je odbila dalje liječenje.

  • Osumnjičeni S. O. će po nalogu postupajućeg tužioca, nakon kriminalističke obrade biti predat tužiocu na dalje preduzimanje mjera i radnji iz njihove nadležnosti, dok se rad na dokumentovanju ovog događaja nastavlja pod nadzorom postupajućeg tužioca – kazali su iz MUP-a TK.

(A. J.)

MUŠKARAC U TUZLI NAPAO BIVŠU SUPRUGU, ZBOG POVREDA ZAVRŠILA U BOLNICI

The post POLICIJA OBJAVILA DETALJE DRAME U TUZLI: UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZBO ŽENU first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima