Posljednji retrogradni Merkur u 2023. pokvarit će vam blagdansko raspoloženje

Posljednji retrogradni Merkur u 2023. pokvarit će vam blagdansko raspoloženje

Posljednji ovogodišnji retrogradni Merkur počinje 13. prosinca i bit će to razdoblje od tri tjedna u kojem će svatko od nas imati priliku usporiti i razjasniti što je učinjeno u prethodnom razdoblju kako bismo se što bolje pripremili za planiranu budućnost aktivnosti.

Svaki horoskopski znak bit će potaknut da se ponovno usredotoči na svoje trenutne ciljeve i ambicije, a ako ste se mučili pronaći stabilnost za kojom žudite, neka vam posljednji retrogradni Merkurov 2023. pomogne na vašem putu do tog cilja.

Retrogradni Merkur u Jarcu bez iznimke utječe na svaki horoskopski znak, a evo kako:

Ovan (20. ožujka – 20. travnja)

Merkur će se retrogradirati u vašoj 10. kući karijere 13. prosinca, dopuštajući vam da preradite sve planove ili pothvate koje imate na umu za svoju profesiju. Kada je posao u pitanju, pokušajte planirati jasan put prema naprijed.

Međutim, kako se Merkur bude vraćao kroz kozmos, bit ćete skloniji pritisnuti pauzu na svim poslovnim poslovima koji su trenutno u pripremi. Ne brinite, ta će stanka biti na snazi ​​samo privremeno.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Kako je Merkur retrogradan 13. prosinca, ponovno ćete procijeniti svoje stavove i zapitati se osjećate li se zadovoljni trenutnim filozofijama i stavovima koje slijedite ili je možda vrijeme za promjenu perspektive?

Iako se obično sporo mijenjate, sada je odlična prilika da se dodatno educirate o temi o kojoj želite naučiti više.

Blizanci (20. svibnja – 21. lipnja)

Ovog 13. prosinca, vaš vladar Merkur će retrogradirati u Jarca, mijenjajući vašu perspektivu kada su u pitanju novac i drugi resursi.

Ako ste ulagali svoje vrijeme i resurse na načine koji se nisu isplatili, sada je dobro vrijeme da preispitate svoj trud.

Ovaj mjesec također možete otplatiti svoje dugove ili se pobrinuti za svoje financije. To će vam omogućiti da se osjećate spremnije za nadolazeću godinu.

Kako se bliži kraj godine, svatko se u ovim turbulentnim vremenima s pravom zapita što nas čeka u nadolazećoj godini i kako će položaj planeta utjecati na nas, kako na kolektivnoj tako i na individualnoj razini.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Retrogradni Merkur će vas prisiliti da se uključite u neke važne razgovore koji se tiču ​​prirode vaših odnosa s drugim ljudima. Možda ćete shvatiti da više razmišljate o budućnosti nego o onome što se trenutno događa u vašem životu.

Pripazite na moguće nesporazume između sebe i drugih jer će ljudima u vašem životu biti neusporedivo lakše izvući vaše riječi iz konteksta lakše nego inače.

Lav (22. srpnja – 23. kolovoza)

Dok je Merkur retrogradan u vašoj šestoj kući produktivnosti i rutine, smišljat ćete učinkovitije načine za rješavanje svojih obaveza.

Tijekom ovog tranzita možete uvesti nove navike u svoj svakodnevni život ili eksperimentirati s novom prehranom.

Ove nove prakse možda još nisu prisutne u vašem životu, ali promjena vaših navika dovest će do prijeko potrebne promjene u perspektivi života.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Merkur, vaš vladar, krenut će retrogradno 13. prosinca, što će vas potaknuti da preispitate hobije i kreativne težnje kojima ste se do sada bavili.

Možda imate neke umjetničke ideje o kojima ste razmišljali, ali ih još niste realizirali.

Možda ste na tragu ljubavnog odnosa koji zahtijeva jasniju komunikaciju. U svakom slučaju, ovaj mjesec se namjeravate još malo odmoriti, što je vrlo dobar cilj za sam kraj godine.

Vaga (22. rujna – 21. listopada)

Tijekom ovog retrogradnog Merkura očekuju vas vrlo važni razgovori s članom ili članovima obitelji, ali i prijateljima.

Htjet ćete dovesti svoje poslove u red. Ako ste razmišljali o preseljenju, provjerite jeste li se pobrinuli za sve potrebne odgovornosti u vašem sadašnjem kućanstvu prije nego što istražite svoje mogućnosti.

Škorpion (21. listopada – 22. studenog)

Tijekom ovog retrogradnog Merkura ponovno ćete procijeniti svoje trenutne misli, mišljenja i ideje.

Okružite se ljudima, mjestima i stvarima koje vas mentalno stimuliraju. Budući da nećete htjeti izaći izvan svoje zone udobnosti, bit ćete skloniji uključiti se u razgovore koji izazivaju i podržavaju vaš tipični način razmišljanja.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Merkur retrogradno ulazi u vašu drugu kuću imovine, pružajući bliži uvid u vaš trenutni proračun i navike trošenja.

Sjajno je vrijeme da odredite svoje financijske ciljeve za nadolazeću godinu. Možda ćete morati zategnuti remen.

Iako se možda osjećate kao da se previše trudite štedjeti, to služi svojoj svrsi jer će vam pomoći da uspostavite stabilnost koju tražite.

Jarac (19. prosinca – 20. siječnja)

Retrogradni Merkur ovaj se put nalazi u vašoj prvoj kući identiteta i samoizražavanja, što će vas natjerati da eksperimentirate s različitim oblicima komunikacije.

Iako ovog mjeseca možda niste toliko skloni dijeliti svoje misli i ideje sa svijetom, neke stvari o vašem identitetu bit će malo jasnije.

Iako možda nećete primijetiti nikakav trenutni napredak, ovo retrogradno razdoblje će vam pomoći da se pokrenete iznutra.

Vodenjak (19. siječnja – 20. veljače)

Retrogradni Merkur 13. prosinca gurnut će Vodenjake u razdoblje introspekcije.

Tijekom ovog vremena osjećat ćete se skloni razmišljati o svojoj percepciji i trenutnim događajima u vlastitom životu.

Zapitajte se kakav je vaš trenutni način razmišljanja i može li se reći da je konstruktivan?

Ako je odgovor ne, sada je pravo vrijeme za neke promjene. Počnite se snalaziti, ali čuvajte se previše samokritičnosti jer vam to neće pomoći.

Ono o čemu razmišljate zapravo oblikuje vašu stvarnost.

Ribe (20. veljače – 20. ožujka)

U ovom retrogradnom razdoblju Ribe će preispitati svoja prijateljstva i aktivnosti na društvenim mrežama.

Okružuješ li se ljudima koji će dugo biti prisutni u tvom životu ili su ta poznanstva samo privremena?

Ono što je važno je da vaš unutarnji krug bude dosljedan i pouzdan, a kako se retrogradno razdoblje bude bližilo kraju, bit će vam jasno jesu li poznanstva vrijedna daljnjeg ulaganja ili ne.

5 horoskopskih parova koji će se zaljubiti u 2024., pronaći mir, strpljenje i odanost


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima