back to top

Posušje: U prometnoj nesreći teško ozlijeđene dvije osobe

Dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila u Posušju.

Kako je potvrđeno iz mostarske bolnice, dva 18-godišnjaka su primljena sinoć te se trenutno nalaze u životnoj opasnosti, piše Bljesak.info.

Na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar sinoć su primljene dvije muške osobe, M.K. (2005.) i J.Č.(2005.). Zadobili su teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život, rekli su za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević medijima je proslijedila informaciju da je u noćnim satima PU Posušje obavijestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu da se u mjestu Rastovača, općina Posušje dogodila prometna nezgoda.

Tom prilikom je došlo do samoslijetanja i udara u zid mjesnog groblja vozila marke ”Mercedes” posljedicom čega su vozač istog vozila M.K. (rođen 2005. godine) i suvozač istog vozila J.Č. (rođen 2005. godine) zadobili tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja.

Kako je priopćeno, oni su vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Posušje prevezeni u CUM SKB Mostar na daljnje liječenje, dok je u istom vozilu bio i suputnik M.L. (rođen 2005. godine) koji nije prevezen na daljnje liječenje.

Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje. U predmetu će se uz nadzor tužitelja nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja uzroka nastanka prometne nezgode.

Objava Posušje: U prometnoj nesreći teško ozlijeđene dvije osobe pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima