POTVRĐENO ZA HAYAT.BA: PORODICA PREUZELA TIJELO UBICE NERMINA SULEJMANOVIĆA

POTVRĐENO ZA HAYAT.BA: PORODICA PREUZELA TIJELO UBICE NERMINA SULEJMANOVIĆA

Ovu informaciju za Hayat.ba su potvrdili iz Komemorativnog centra Tuzla, a nije navedeno gdje je Sulejmanović sahranjen.

  • Tijelo je preuzeto prošle sedmice, porodica je došla i odnijela tijelo – rekli su za Hayat.ba

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović 11. avgusta ove godine na području Gradačca počinio je masakr, koji je rezultirao sa tri ubijene i tri ranjene osobe. On je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović pronašao u kući njene tetke, gdje je ranio njenog rođaka Nedima Pamukovića. Nakon toga Nizamu i njihovo dijete odveo je u jednu vikendicu u mjestu Šibovac, ženu je brutalno pretukao, usmrtio je hicem iz pištolja, a čin ubistva uživo je prenosio na društvenoj mreži Instagram.

Nakon toga, u centru grada ranio je policajca Huseina Kotorića i usmrtio Denisa Ondera, a na njegovog oca Đengiza Ondera pucao je na kružnom toku kod pravoslavne crkve. Đengiza Ondera slijedio je do njegove kuće gdje ga je likvidirao, a teško je ranio njegovu suprugu Harisu Onder. Sulejmanović potom napušta centar Gradačca i odlazi ka Lončarima i Pelagićevu. Policija ga je locirala na napuštenoj farmi u Ledenicama, gdje je počinio samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Tijelo je bilo u hladnjači četiri mjeseca.

(M.S.)

The post POTVRĐENO ZA HAYAT.BA: PORODICA PREUZELA TIJELO UBICE NERMINA SULEJMANOVIĆA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima