back to top

POZNAT IDENTITET POGINULIH NA QUADU U SUSJEDSTVU

POZNAT IDENTITET POGINULIH NA QUADU U SUSJEDSTVU

Dvojica mladih života ugasila su se u četvrtak, 11. aprila u večernjim satima. Dvojica muškaraca starosti 33 i 39 godina vozili su se quadom, šetalištem uz rijeku Bednju izvan naseljenog mjesta Tuhovec prema Retkovcu.

  • Zbog neprilagođene brzine i stanja zemljanog puta, došlo do slijetanja vozila u korito rijeke kojom prilikom su 33 i 39-godišnjak smrtno nastradali – saopštila je varaždinska policija.

Smrt nesretnih muškaraca na mjestu događaja utvrdila je doktorica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po nalogu županijskog državnog advokata tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija.

Nesretno su stradali bratići Alen (33) i Goran (39) Mikulčić iz Tuhovca. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina, saznaje Regionalni tjednik.

Većina njih poznaje muškarce koji su izgubili život. Alen je imao vlastitu automehaničarsku radionicu. Iza sebe ostavio je zaručnicu s kojom je živio u kući svojih roditelja.

Goran je prije godinu dana ostao bez oca, a živio je sa majkom u Tuhovcu. Radio je kao kuhar u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a bio je veliki navijač Dinama.

(H.N./Regionalni tjednik)

The post POZNAT IDENTITET POGINULIH NA QUADU U SUSJEDSTVU first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima