back to top

Predstavljen Honor Magic V Flip u Kini

Honor je danas u Kini predstavio svoj prvi preklopni telefon, nazvan Honor Magic V Flip. Ovaj preklopni telefon se takmiči sa uređajima poput Samsung Galaxy Z Flip 5, OPPO Find N3 Flip, Vivo X Flip i sličnima.

Honor je predstavio seriju 200, a krenule su prednarudžbe sa čak 4 poklona!

Kao i njegovi konkurenti, Magic V Flip također ima veliki sekundarni zaslon koji tvrde da je najveći u industriji te pruža jedinstveno iskustvo sa dva ekrana. Nastavite čitati kako biste saznali što ovaj preklopni telefon nudi iz kutije.

Honor Magic V Flip dolazi sa velikim sekundarnim zaslonom od 4 inča na stražnjem panelu. Karakteriše ga LTPO ekran sa 120Hz i maksimalnom svjetlinom od 2500 nita. Vanjski zaslon inteligentno pruža iskustvo sa dva ekrana u poređenju sa drugim preklopnim telefonima.

Honor Magic V Flip također ima potpis Jimmy Choo – moguće je.

To je moguće čak i sa dvostrukim kamerama jer se prostor ispod njih koristi za prikaz obavijesti i vremena. Ostatak prostora se koristi za pokretanje često korištenih aplikacija poput mapa, društvenih mreža i usluga dostave hrane. Na sekundarnom zaslonu također se mogu reprodukovati video zapisi.

2 4

Honor navodi da je Magic V Flip opremljen vlastitim Luban zglobom marke koji je izuzetno izdržljiv, čvrst i pouzdan i dobio je pet zvjezdica SGS certifikata. Preklopni telefon ima tanak profil koji u proširenom stanju mjeri 7,15 mm, a presavijen 14,89 mm. Ima ugrađen bočni skener otiska prsta u tipku za uključivanje/isključivanje.

Honor Magic V Flip – predstavljanje 13.06.2024.

Unutarnji zaslon Honor Magic V Flip ima 6,8 inča sa rezolucijom od 1,5K. Nudi stopu osvježavanja od 120Hz za glatke vizuale i maksimalnu svjetlinu od 3000 nita za vidljivost na otvorenom. Zaslon ima zaštitu za prirodnu zaštitu očiju i zaslon koji pomaže kod spavanja. Uređaj dolazi sa dvostrukim stereo zvučnicima.


8 1

Ispod haube, Honor Magic V Flip pokreće procesor Snapdragon 8+ Gen 1, uparen sa 12 GB RAM-a i do 1 TB prostora za skladištenje. Također, tu je Honorov samorazvijeni C1+ čip za poboljšanje RF signala.

Honor X60 – s cijenom od 138$ konkuriraće jačim igračima.

Preklopni telefon pokreće baterija od 4800mAh sa podrškom za brzo punjenje od 66W. Također ima ultratanki tekući sistem hlađenja za rasipanje toplote. Što se tiče softvera, Magic V Flip radi na MagicOS 8 baziranom na Androidu 14.


3 2

Honor Magic V Flip je dostupan u bojama bijela kamelija, ružičasto zlato i iris crna. Cijena ovog preklopnog telefona počinje od 4999 CNY (~689 USD) za osnovnu verziju od 8 GB + 256 GB.

Honor je predstavio seriju 200, krenule su prednarudžbe sa čak 4 poklona!

Configurations od 12 GB + 512 GB i 12 GB + 1 TB cijene se na 5499 CNY (~758 USD) i 5999 CNY (~827 USD). Također postoji limitirano izdanje od 16 GB + 1 TB dizajnirano od strane međunarodne modne ikone Jimmy Choo. Njegova cijena iznosi 6999 CNY (~965 USD).

Izvor: ( itportal.ba / Znamo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima