back to top

Pun Mjesec 27. prosinca potpuno će pomutiti umove Rakova, Vaga, Ovna i Jarca

Pun Mjesec 27. prosinca potpuno će pomutiti umove Rakova, Vaga, Ovna i Jarca

Na samom kraju 2023. očekuje nas snažno astro razdoblje – a to je pun Mjesec u Raku 27. prosinca. Ovaj događaj simbolizira kraj jednog životnog ciklusa, ali i nepovoljne promjene za Rakove, Jarčeve, Vage i Ovnove.

Pun Mjesec u Raku karakteriziraju emocije i intuicija, dok Raka karakteriziraju duboke emocije, obiteljska povezanost i briga za druge. Kada se ove kvalitete kombiniraju sa svjetlom Punog Mjeseca, često se naglašava potreba za emocionalnim ispunjenjem i osjećajem sigurnosti.

Pred kraj godine očekuje nas važno astrološko razdoblje, odnosno Puni Mjesec u Raku (27. prosinca) koji simbolizira kraj životnog ciklusa, ali i velike promjene za Rakove, Jarce, Vage i Ovnove.

Pun Mjesec u Raku donosi emocionalnu i intuitivnu energiju. Raka karakteriziraju duboki osjećaji, obiteljska povezanost i briga za druge. Kada se ova osjetljiva energija kombinira sa svjetlom punog Mjeseca, često se naglašava potreba za emocionalnim ispunjenjem i osjećajem sigurnosti.

Ovo je vrijeme kada se obiteljske veze i odnosi mogu intenzivirati. Ljudi često osjećaju snažnu potrebu da budu kod kuće, da se brinu za svoje voljene i da se posvete emocionalnom blagostanju svojih voljenih. Također, ovo razdoblje može donijeti pojačanu intuiciju i duboko introspektivan pristup razmišljanju, što može pomoći u razumijevanju vlastitih emocionalnih potreba i unutarnjih osjećaja.

Međutim, s obzirom na to da je Rak znak koji je ponekad previše osjetljiv, pun Mjesec u ovom znaku također može donijeti emocionalnu ranjivost ili pretjeranu reakciju na okolnosti. Važno je pronaći ravnotežu između brige za druge i brige za sebe, kao i pronaći način da emocionalnu osjetljivost iskoristite kao snagu umjesto da vam postane teret, piše Informer.

Ovo je vrijeme kada se može postići dublje razumijevanje vlastitih potreba i povezanosti s drugima, ali je također važno prakticirati predanost sebi i brigu o vlastitom emocionalnom blagostanju.

Pun Mjesec uvijek označava kraj jedne životne faze, kako bi se pripremili za sljedeću, a snažno će utjecati na sve znakove, a posebno na Rakove, Vage, Ovnove i Jarce.

Rak

Puno toga vam se nakupilo posljednjih tjedana i zbog toga ćete morati donositi odluke na afektivan način.

Bit ćete ranjivi, ljuti i predomišljati se, stoga je prijeko potrebno odlučiti se kako ne biste donosili odluke zbog kojih biste kasnije mogli požaliti.

Jarac

Pun Mjesec u sedmoj kući donosi vam krizu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, ovo bi mogla biti kap koja je prelila čašu.

Vaš će partner doživjeti emocionalni ispad, a vi se nećete znati nositi s tim.

Vaga

Pun Mjesec donosi vam šokantan preokret na radnom mjestu.

Očekivanja vam se neće ispuniti, a imat ćete dojam da vam netko koči napredak u karijeri.

Ovan

Očekuju vas obiteljski problemi ili brige oko stana. Jedan član obitelji zadavat će vam glavobolje do kraja godine.

Izvor: Najženstveniji

Retrogradni Merkur 23. prosinca udara svom snagom: Kome će pokvariti blagdane, a kome donijeti čaroliju?


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima