back to top

RADILA KAO ČISTAČICA DA BI JOJ DJECA BOLJE ŽIVJELA, A SIN JE BRUTALNO ZAKLAO U KUHINJI

RADILA KAO ČISTAČICA DA BI JOJ DJECA BOLJE ŽIVJELA, A SIN JE BRUTALNO ZAKLAO U KUHINJI

U utorak, 12. marta 2024, porodična tragedija pogodila je grad Boukieres-auk-Dames, u blizini Nansija u Francuskoj. U kući ubijena je majka troje djece Biljana B. Policija je uhapsila jednog od njenih sinova, osumnjičenog da je izvršio ubistvo nožem, prenosi francuski portal actu.fr.

Žena stara 52 godine radila je kao čistačica. Izabel (kako je naveo francuski portal – ime je promijenjeno) je bila žena kod koje je navodno Biljana čistila. “Trebalo je da dođe u moju kuću jučer popodne.” Dan poslije tragedije, Izabel je došla u porodični dom: “Biljana je nekoliko godina radila u mojoj kući kao čistačica. Saznala sam za njenu smrt iz novina. Trebalo je da dođe na posao u moju kuću jučer popodne. Zvala sam je nekoliko puta, ali se nije javljala. Bila sam zabrinuta, jer obično uvijek javi ako ima problem.

“Divna i hrabra žena”

Pošto je poznaje već neko vrijeme, Izabel je odala priznanje Biljani: “Bila je divna, pozitivna osoba koja je uvek imala osmijeh na licu. Od velike ljubaznosti, vidjela je samo ljepotu stvari. Sa porodicom je pobjegla od rata u Bosni da bi došla u Francusku. Svuda je trčala i davala sve od sebe za svoju djecu. Osim toga, radila je za druge pojedince u gradu.”

Majka troje djece (najstarije kćerke, dvadesetogodišnjaka i drugog sina srednjoškolaca), snašla se uprkos problemima.

  • Nikada nije odustala uprkos svim poteškoćama. Malo je pričala o tome da ne bi dosađivala ljudima – zaključuje Izabel.

(E.F. / Mondo)

The post RADILA KAO ČISTAČICA DA BI JOJ DJECA BOLJE ŽIVJELA, A SIN JE BRUTALNO ZAKLAO U KUHINJI first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima