Retrogradni Merkur imat će snažan negativan utjecaj na Blizance, Djevicu, Strijelca i Jarca

Retrogradni Merkur imat će snažan negativan utjecaj na Blizance, Djevicu, Strijelca i Jarca

Ovaj retrogradni Merkur imat će značajan utjecaj na Blizance, Djevicu, Strijelca i Jarca, znakove koje očekuju neugodni susreti, manji problemi na poslu i smanjena produktivnost.

Budite strpljivi, tolerantniji nego inače i iskoristite ovaj tranzit za rješavanje problema iz prošlosti na koje ste možda zaboravili.

Retrogradni Merkur trajat će od 13. prosinca 2023. do 2. siječnja 2024. godine.

Blizanci

Kako je Merkur vladajući planet Blizanaca, retrogradnost će uvijek imati veliki utjecaj na vas. I ovoga puta budite spremni na neugodne situacije na ljubavnom i financijskom planu.

U ovom razdoblju možete osjetiti duboku osjetljivost, posebno kada su u pitanju nedovršeni poslovi iz prošlosti. Iskoristite ovo vrijeme da poravnate svoje račune i podmirite sve dugove.

Retrogradni Merkur vraća se u vašu sedmu kuću partnerstva 23. prosinca, što ima potencijal stvoriti zbrku i kaos u romantičnim vezama. Nemojte se iznenaditi ako u ovom razdoblju naletite na bivšeg partnera.

Djevica

Ovaj put, Merkur će započeti svoju retrogradnost u vašoj petoj kući ljubavi, romantike i samoizražavanja. Može vas potaknuti da se ponovno povežete s nečim prema čemu imate istinsku strast.

To može značiti da ćete se ponovno početi zanimati za aktivnosti u kojima ste uživali u prošlosti.

Međutim, kada se Merkur vrati u Strijelca 23. prosinca, mogli biste osjetiti veliki pritisak na svoju četvrtu kuću obitelji.

To vas može podsjetiti na neugodne i bolne događaje iz djetinjstva koje još uvijek niste zaboravili. Krajem ove godine retrogradni Merkur potaknut će vas na poboljšanje odnosa s bližnjima.

Strijelac

Strijelci, budite jako oprezni s potrošnjom jer retrogradni Merkur ima izraženu tendenciju negativnog utjecaja na vaš novčanik.

Merkur se nalazi u vašoj drugoj kući novca i stabilnosti, pa pažljivo analizirajte svoju potrošnju za odmor.

Kada se Merkur vrati u Strijelca 23. prosinca, retrogradni utjecaj će dosegnuti potpuno novu razinu stvarajući kaos i nered u vašem životu.

Ovo nikako nije najbolje razdoblje za donošenje važnih odluka o promjenama na tijelu, pogotovo ako se planirate tetovirati ili obojiti kosu.

Jarac

Jarac će svakako osjetiti sve negativne aspekte retrogradnosti. Utjecaj će se odraziti na osobni razvoj i način na koji vidite sebe.

Tijekom ovog razdoblja pokušajte ne razmišljati previše o tome tko ste i za što se zalažete jer će previše pitanja samo dovesti do manje jasnih odgovora.

23. prosinca retrogradni Merkur vraća se u znak Strijelca, kada će i njegov utjecaj početi slabiti, no to ne znači da će vam biti bitno lakše.

Tada će Merkur ponovno ući u vašu dvanaestu kuću samoće i duhovnosti, zbog čega se možete osjećati povučenije nego ikad.

Precizan vodič retrogradnih planeta upozorit će vas na nevolje i smanjiti rizike u 2024. godini


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima