back to top

Revolucija kamere i tehnoloških inovacija / pogled na modul kamere

Samsungovi entuzijasti i kritičari s nestrpljenjem iščekuju dolazak Galaxy S24 Ultra, vodećeg Android telefona kompanije za 2024. godinu. Dok se približavamo službenom lansiranju, već smo svjedočili nekim procurenim informacijama koje otkrivaju niz unapređenja koja će ovaj novi uređaj donijeti.

Samsung Galaxy S24 serija – službeni renderi “slučajno” pred nama

Službeno lansiranje očekuje se u trećem tjednu siječnja, a kako se informacije počinju širiti, danas se pojavilo curenje vezano uz kameru Galaxy S24 Ultra. Slika modula kamere za Galaxy S24 Ultra, izgleda, procurila je iz proizvodnog pogona, prikazujući mnoge od njih smještenih u kantu zajedno s opisom, brojem dijela i ostalim relevantnim informacijama.

Revolucija kamere i tehnoloških inovacija / pogled na modul kamere
1 15
Pogled na module kamere Samsung Galaxy S24 Ultra !

Nedavno curenje specifikacija Galaxy S24 Ultra otkrilo je zapanjujuće detalje o kameri. Uređaj će raspolagati primarnim senzorom od 200 megapiksela, ultraširokim senzorom od 12 megapiksela, te dva telefoto senzora od 10 odnosno 50 megapiksela.

Samsung One UI 6.1 (AI) značajke koje dolaze s Galaxy S24 serijom

Dodatno, senzor zuma omogućit će optički zoom u četiri različite razine: 2x, 3x, 5x i 10x. Sve ove inovacije jasno ukazuju da će Galaxy S24 Ultra postati ne samo Samsungov vodeći telefon, već i fotoaparat visoke klase za godinu koja slijedi.

1 131 13

S obzirom na ovu količinu naprednih kamera, malo je vjerojatno da će bilo koji drugi Samsungov uređaj uskoro nadmašiti mogućnosti kamere Galaxy S24 Ultra. Posebno je intrigantno vidjeti hoće li Samsung integrirati slične kamere na svojim vodećim sklopivim uređajima.

Samsung Galaxy A55 – benchmark testiranje potvrđuje moć Exynosa 1480

S obzirom na blizinu lansiranja, možemo očekivati da će curenja informacija postati sve učestalija i da će se otkrivati dodatne značajke i specifikacije Galaxy S24 serije.

5 85 8

Revolucija kamere i tehnoloških inovacija / pogled na modul kamere

Prema nekim izvješćima, Unpacked događaj za Galaxy S24 seriju planiran je za 17. siječnja 2024. godine u San Joseu, Kalifornija. Ovaj događaj će vjerojatno biti poprište gdje će Samsung službeno predstaviti svoje najnovije čudo tehnologije i razveseliti obožavatelje širom svijeta.

Samsung Galaxy S25 i S25 Plus: Hoće li Samsung zadržati ISOCELL GN3 senzor ili prijeći na Sony?

Osim poboljšane kamere, očekuje se da će Galaxy S24 serija donijeti i druge inovacije na području performansi, dizajna i funkcionalnosti. Novi procesori i napredne tehnologije vjerojatno će biti uključeni kako bi se osigurala vrhunska izvedba uređaja. Također, možemo očekivati poboljšanja u kapacitetu baterije, brzini punjenja te optimizaciji energetske učinkovitosti.

17 117 1

Dizajnerski elementi također su uvijek važan dio svake nove Galaxy serije. Očekuje se da će Samsung nastaviti s elegantnim i sofisticiranim dizajnom, možda čak i uvodeći neke inovacije u materijalima ili oblikovanju kućišta.

Renault 5 E-Tech Electric premijeru ima u Ženevi 2024. godine

Tanki okviri, zakrivljeni zasloni i visokokvalitetni materijali često su obilježja Samsungovih vrhunskih uređaja, a očekuje se da će Galaxy S24 serija biti u skladu s tim standardima.

13 313 3

Nadalje, s porastom popularnosti 5G tehnologije, očekuje se da će Galaxy S24 serija podržavati najnovije mrežne standarde, pružajući korisnicima brže internet iskustvo i stabilniju vezu.

PlayStation 5 prodan u 50 milijuna primjeraka – time postao prodavaniji od Xbox-a

Osim toga, poboljšanja u pametnom softveru i umjetnoj inteligenciji mogla bi dodatno unaprijediti korisničko iskustvo, omogućujući personaliziranije funkcionalnosti i optimizaciju performansi prema potrebama korisnika.


c1
Samsung Galaxy S24 Press materijal !

Sve u svemu, Galaxy S24 Ultra obećava biti revolucionaran uređaj koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. S naprednom kamerom, vrhunskim performansama, sofisticiranim dizajnom i nizom inovacija.

Google Play omogućuje deinstaliranje aplikacija na daljinu

Samsung će vjerojatno postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona. S nestrpljenjem očekujemo službeno lansiranje i mogućnost da istražimo sve aspekte ovog izvanrednog uređaja.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima