Ribe, Djevice, Blizanci i Strijelci doživjet će renesansu tijekom Saturnove direkte od 27. studenog

Ribe, Djevice, Blizanci i Strijelci doživjet će renesansu tijekom Saturnove direkte od 27. studenog

Saturn utječe na nas kroz cijeli život.

Njegovi tranziti mogu biti pozitivni, progresivni i “teški”, odnosno retrogradni.

Njegovi pozitivni tranziti donose uspjeh, stabilnost i postignuća, jer je Saturn odgovoran za stvaranje strukture u našim životima.

Ovi „teški“ tranziti Saturna vrlo često donose teška životna razdoblja, izazove, razočaranja, odgode i završetke.

Tijekom svog retrogradnog hoda Saturn usporava normalan tempo aktivnosti zbog strukturne reorganizacije, tijekom koje se identificiraju nestabilni dijelovi života s ciljem njihovog jačanja i stabilizacije.

Retrogradnost Saturna donosi svojevrsnu rekapitulaciju, provjeru učinjenog i realnosti koju živimo, a intenzitet i spoznaja uvelike ovise o tome u kojem dijelu naše natalne karte Saturn ima svoju tranzitnu rutu.

Prijelaz Saturna u direktan hod može biti dobra vijest, pogotovo za neka zaglavljena i neproduktivna životna polja, a pogotovo će se poboljšati život za četiri znaka Zodijaka.

Direktni Saturn omogućuje brojne rezolucije, a iako će biti u svom “stacionarnom razdoblju” do 27. studenog, nakon tog datuma nastavlja svoje kretanje naprijed.

Riba

Tranzit Saturna kroz osobni znak Zodijaka događa se jednom u 30 godina, au Ribama ostaje do sredine veljače 2026. godine.

Osobe rođene u ovom znaku posljednjih su mjeseci pod stalnim pritiskom, izložene raznim izazovima, no ovom negativnom trendu konačno je došao kraj.

Nakon poteškoća, dolazi vrijeme kada ćete konačno vrlo lako moći ostvariti svoje ciljeve.

Saturn u Ribama sigurno će više utjecati na ovaj znak nego na sve ostale.

Djevica

Ljubavni život Djevice očekuje značajan napredak nakon četiri razočaravajuća, izazovna ili stagnirajuća mjeseca. Saturn je u Djevičinoj sedmoj kući partnerstva.

Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, možda ste se tijekom proteklog razdoblja osjećali usamljenije nego inače, a sve to slobodno možete pripisati Saturnovoj retrogradnosti.

Kako je Saturn išao direktno, otvara vam se mogućnost dubokih emotivnih veza i susreta s osobom za pravu i pravu ljubav, onakvu kakva je po vama stvorena.

Blizanci

Tranzit Saturna prolazi kroz vašu desetu kuću karijere. Ako ste se u prethodna četiri mjeseca mučili s karijerom, primijetili poteškoće s realizacijom planova i projekata, onda je za to kriva Saturnova retrogradnost.

No, kako je Saturn sada krenuo direktno, očekujte olakšanje i napredak u karijeri, a time i više novca u blagajni.

Strijelac

U Strijelcu, Saturn prolazi kroz četvrtu kuću doma. Četvrta kuća se odnosi na osnovne životne stvari. Za neke su to obitelj, zdravlje i ljubav, dok drugi ljudi posao stavljaju među te osnovne i prioritetne stvari, pa čak i na prvo mjesto.

U određenim situacijama Saturn u četvrtoj kući ima veze s roditeljima ili troškovima vezanim uz kuću ili imanje.

Također, moguće je da ćete se u ovom razdoblju odjednom posebno zainteresirati za svoje obiteljsko stablo i svoju obiteljsku povijest.

U svakom slučaju, očekujte da ćete nakon razdoblja stagnacije i svojevrsne apatije ponovno osjetiti uzbuđenje koje život nosi.

U narednom razdoblju bit će vam neusporedivo lakše uspostaviti bolje i dublje veze s osobama u svom životu te dobiti ono što želite od ljubavi i karijere.

Posebnu sreću u 2024. doživjet će 6 horoskopskih znakova, a njihova ljubav i brak će cvjetati


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima