back to top

Ribe, Strijelci i Vodenjaci prekršit će sve novogodišnje odluke, a nemaju discipline

Ribe, Strijelci i Vodenjaci prekršit će sve novogodišnje odluke, a nemaju discipline

Svake godine ista priča… Nakon obilne zabave – pića i jela – u prosincu, možda je posjet teretani malo zapostavljen između odlaska na štand s kuhanim vinom i božićnog domjenka.

Kako nova godina počinje, mnogi od nas odlučuju se ponovno usredotočiti na zdrav život. Neki imaju ‘suhi siječanj’ pa se odriču alkohola, drugi izbjegavaju meso, treći žele prestati pušiti ili napokon više vježbati.

Dok neki horoskopski znakovi počinju godinu vrlo motivirani i mogu se pridržavati svojih odluka uz određenu disciplinu barem prvih nekoliko tjedana, drugi odustaju nakon prvog dana. Disciplina jednostavno nije njihova jača strana.

Ali to nije važno, jer imate mnoge druge sjajne, drage osobine! Ipak, možda si možete prištedjeti malo razočaranja u budućnosti i jednostavno prestati donositi odluke za koje unaprijed znate da ih nećete ispuniti – pogotovo ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka…

Riba

Koliko god Ribe bile romantične, empatične i pune razumijevanja, one su i nedisciplinirane. Dakle, ako ste rođeni u znaku Riba, svoj popis dobronamjernih odluka možete baciti u smeće. Obveze vas često opterećuju, a ne volite ni odgovornost.

Radije bi se osjećala ugodno u svom svijetu snova nego radila u teretani na razini svoje kondicije – barem ne pod pritiskom. Općenito se ne osjećate ugodno pod pritiskom zadataka pa ćete radije odustati od njih nego nastaviti agoniju, piše Miss7.

Strijelac

Kad je riječ o spontanim strijelcima, njihov avanturistički duh daleko je bolji od discipline. Vjerojatno ćete se samo umorno nasmiješiti svojim novogodišnjim odlukama. Dok će drugi raditi na problemima discipline u ishrani, vama će biti bolje da planirate svoj sljedeći godišnji odmor.

Rigidni zadaci i procesi pokreću u vama instinkt za bijeg umjesto da vam pruže sigurnost. Stoga ćete se držati odluke i promišljeno je slijediti samo ako od nje imate neposredne opipljive koristi. A za to vam ne treba nova godina, jer će se za to pobrinuti vaš unutarnji optimistični duh.

Vodenjak

Vodenjak je buntovan i ne može se ni na što obvezati, pa vjerojatno nećete dugo moći prihvatiti krute smjernice koje dolaze s mnogim novogodišnjim odlukama.

Vodenjak voli nepoznato i uvijek je u potrazi za novim avanturama. Ne volite se obvezivati ​​i preuzimati odgovornost pa ćete brzo odustati od novogodišnjih odluka, ako ih uopće imate.

Izvor: Najženstveniji

Znakovi zodijaka u dobru i zlu – Tko uvijek pazi na sebe, a tko prvi priskače u pomoć


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima