Rino Vrljić i Mario Novak potvrdili kvalitetu

Na međunarodnom judo turniru “Borsa Open” koji je održan u Mostaru, Borsa kao domaćin imao je i svoje predstavnike. Veliki događaj koji je upriličen u dvorani na Bijelom Brijegu okupio je 1029 sudionika i 26 zemalja, a nakon dvodnevnog judo natjecanja, održan je i međunarodni trening kamp na kojem je ostalo oko 500 sudionika iz 14 zemalja.

Iz redova Borse, na ovom prestižnom judo natjecanju medaljama su se okitili:
Zlato: Sara Popović, Magdalena Frljić, Mario Novak i Rino Vrljić
Srebro: Petra Soldo, Gabrijel Pandža, Lucija Ivanković, Lara Knezović, Ivana Bebek i Petar Frljić
Bronca: Sofija Glibo, Karlo Mišić, Katja Tomić (bronca i u komkurenciji starijih), Katarina Palac, Leona Čuljak, Marija Kožul i Johanna Klinger

U vrlo jakim kadetskim kategorijama, uz, po pet pobjeda nad predstavnicima Austrije, Turske, Moldavije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, istaknuli su se Rino Vrljić (-73) i Mario Novak (-60) osvojivši zlatna odličja. Zlatna odličja u vrlo jakim kategorijama razine Europskog kupa potvrdili su kvalitetu i talent mladih reprezentativaca iz Borse.

Jk Borsa ostao je u samom vrhu “Borsa Open-a” osvojivši 2. mjesto u ukupnom poretku ovog prestižnog natjecanja u konkurenciji 121 kluba.

Izuzećem domaćina iz konkurencije za osvajanje pehara, najuspiješnijim su bili: Judo klub Akademik iz Nikšića, Judo klub Famos iz I. Sarajeva, te Judo klub Acharon iz Atene, a među 10 najuspješnijih klubova našli su se i klubovi: “Ippon 77” iz Moldavije, “Hadji Dimitar” iz Bugarske, “Champion” iz Kotora – Crne Gore, JK “Vinkovci” iz Hrvatske, “Respect” iz Bugarske, te “Braća Lukač” iz Sarajeva.

The post <strong>Rino Vrljić i Mario Novak potvrdili kvalitetu</strong> appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima