back to top

Samsung donosi Earbuds OLED Case

Prije 20 godina, Oprah je stvorila nezaboravan trenutak kada je podijelila novi automobil s članovima svoje studijske publike. Taj trenutak postao je kultni refren i sada, Samsung razmišlja o sličnom potezu, ali umjesto automobila, donose OLED zaslon na kućištu slušalica.

Samsung predstavio 2024 TV lineup

Ovaj korak prema budućnosti tehnologije predstavljen je na CES 2024, gdje je azijski div izložio svoj najnoviji kul uređaj – “Earbuds OLED Case.”

Samsung donosi Earbuds OLED Case

Xiaomi 14 Ultra osvanula uživo

Sjećate li se kako je Oprah mahnito vrištala “dobit ćete auto”? Zamislite sada tu eksploziju entuzijazma, ali umjesto vozila, dobivate funkcionalan OLED zaslon na kućištu svojih slušalica. Samsung želi preći granice tradicionalnih slušalica i ponuditi korisnicima više od očekivanog.

“Earbuds OLED Case” nije samo još jedan pokušaj inovacije; to je pravi korak prema transformaciji načina na koji korisnici koriste svoje bežične slušalice.

Samsung s Galaxy S24 modelima donosi i nove 45W/50W punjače

Samsung donosi Earbuds OLED Case

Ovaj uređaj ima potpuno funkcionalan zaslon koji može prikazati razne informacije, poput razine baterije slušalica i kućišta, audio načina rada te statusa aktivnog uklanjanja buke (ANC).

Samsung Galaxy S24 Ultra uživa u nečijem krilu

Osim toga, potencijalno bi korisnici mogli prilagođavati postavke direktno s OLED zaslona, eliminirajući potrebu za otvaranjem aplikacije na pametnom telefonu.

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Prednost ovog inovativnog koraka je jasna: praktičnost. Korisnici više neće morati gubiti vrijeme na traženje informacija na svom pametnom telefonu, jer će sve biti prikazano na malenom, ali moćnom OLED zaslonu na kućištu slušalica. Također, ovaj zaslon omogućuje brz pristup postavkama i olakšava prebacivanje između različitih uređaja.

Iako je “Earbuds OLED Case” još uvijek u fazi prototipa, privukao je pažnju javnosti zbog svoje inovativnosti. Na CES 2024, Samsung je predstavio različite vrste OLED zaslona, od svjetlijih zaslona televizora do tankih zaslona prijenosnih računala. Međutim, ovaj uređaj se ističe svojim jedinstvenim pristupom, dodajući funkcionalnost OLED zaslona slušalicama.

HarmonyOS Next 18.01.2024. postaje samostalan, odbacuje Android u potpunosti

Ukratko, “Earbuds OLED Case” nije samo estetski dodatak slušalicama; to je korak prema budućnosti interakcije s bežičnim uređajima. Prikazivanje statusa i kontrola putem malenog OLED zaslona na kućištu donosi novu razinu praktičnosti u svakodnevni život korisnika.

Hoće li iPhone 16 Pro postaviti novi standard s 4K prostornim videozapisima?

Možda ste već naišli na sličan koncept, poput JBL-ovog modela slušalica, ali Samsungov pristup, s kružnim OLED panelom, čini ovaj uređaj jedinstvenim. Pitanje koje se postavlja je: jeste li spremni prihvatiti inovaciju i dobiti zaslon na kućištu svojih slušalica ili imate rezerve zbog eventualne krhkosti ovog dodatka?

Samsung dijeli Galaxy S24 telefone na Exynos i Snapdragon – koji je gdje?

CNET-ova starija urednica Lisa Eadicicco pruža korisnicima uvid u ovaj revolucionarni uređaj putem informativnog videa na YouTubeu. Ovaj video prikazuje “Earbuds OLED Case” u punom sjaju, naglašavajući njegove mogućnosti i potencijalne prednosti za korisnike.

Realme predstavio slogan “Make it real”

S obzirom na brzu evoluciju tehnologije, postavlja se pitanje koliko će brzo ovaj koncept postati stvarnost i kako će tržište reagirati na ovu inovaciju. Hoće li “Earbuds OLED Case” postati standardna oprema za bežične slušalice ili će ostati ekskluzivnost za odabrane modele?

Samsung prolazi kroz povijest i predstavlja Galaxy S24 Ultra

Dok čekamo da ovaj futuristički uređaj postane dostupan na tržištu, ostaje nam diviti se hrabrosti Samsunga da ide korak dalje i mijenja način na koji doživljavamo bežične slušalice. Čini se da su danas automobili zamijenjeni OLED zaslonima na kućištu slušalica, a tko zna što će nam budućnost donijeti u svijetu tehnologije.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima